Notícies

UN NOU PAVELLÓ POLIESPORTIU PER A SANT CUGAT

18.07.2017

UN NOU PAVELLÓ POLIESPORTIU PER A SANT CUGAT

Sant Cugat

La nostra ciutat comptarà el proper mes d'agost amb un nou pavelló poliesportiu ubicat a la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera. Aquesta moderna instal.lació compta amb un format de pavelló que pot acollir 3 pistes de manera transverssal simultània i amb 6 vestidors, una zona de graderia, zona d'espai social, és de nova creació i ha estat projectat amb criteris de eficiència i sostenibilitat, amb la maxima qualificació medioambiental.

 UN NOU EPICENTRE MULTIESPORTIU DE LA CIUTAT.

La zona de la Guinardera, que acull el nou pavelló, s'està configurant com un nou epicentre poliesportiu de la ciutat quan a la pràctica esportiva donat que ja en són usuaris del mateix complex Club Rugby Sant Cugat, Atletisme de Club Muntanyenc Sant Cugat i s'hi afegiran al nou pavelló DSV Volei Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, i Patinatge Artistic Sant Cugat i a molt poca distància podem trobar el Club Junior FC amb futbol, hockey herba i paddle o l'Augusta paddle. 

 

Enllaç notícia Tot Sant Cugat: 

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/actualitat-esports/instal-lacions/el-nou-pavello-3-de-la-zem-la-guinardera-en-marxa-a-l-agost-69688102.html

 

Enllaç noticia i video Cugat.cat:

http://www.cugat.cat/noticies/videos/129827

 

Informació técnica del nou pavelló:

http://www.080arq.com/detalle.php?lang=ca&cat=TOTES&cod=2014-00-32