Notícies

Tres equips de base del Club Handbol Sant Cugat reprenen la competició, la fase classificatòria per jugar la Lliga Catalana

17.02.2021

Tres equips de base del Club Handbol Sant Cugat reprenen la competició, la fase classificatòria per jugar la Lliga Catalana

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Després que el PROCICAT anunciés el 10 de febrer la represa d'algunes competicions més (esports i categories) amb accés al Campionat d'Espanya, dos equips de base del Club Handbol Sant Cugat, el juvenil A masculí i el cadet vermell femení, reiniciaran aquest cap de setmana del 20 i 21 de febrer la fase classificatòria per jugar la Lliga Catalana.

El juvenil A rep diumenge l'Andorra, al Pavelló 3

El juvenil A masculí rebrà l'Andorra el diumenge 21 de febrer, a les 12 hores, al Pavelló 3, en la 2a jornada de lliga. Els vermell-i-negres són 4ts i últims a la taula del grup A, després de perdre en la 1a jornada, que es va disputar l'11 d'octubre, a la pista del Avannubio BM La Roca, per 27 a 23 gols. L'Andorra, per la seva banda, és 3r amb 0 punts. En la 3a i última jornada d'aquesta fase classificatòria, el CH Sant Cugat, que entrena Jordi Tomàs, es desplaçarà a la pista del CH Poblenou-CH Sant Andreu, el cap de setmana del 6 i 7 de marc.

El cadet vermell femení, 1r, visita l'H. Ribes Negre, 2n

El cadet vermell femení (1r, amb 2 punts), que està enquadrat en el grup D, jugarà el dissabte 20 de febrer, a les 19.30 hores, a la pista de l'H. Ribes Negre (2n, amb 2 punts), en la 2a jornada del campionat. En la 1a jornada, el 10 d'octubre, el CH Sant Cugat d'Héctor Gómez va derrotar amb claredat l'Esportiu Castelldefels, per 52 a 8. En la 3a i última jornada d'aquesta fase classificatòria, el CH Sant Cugat rebrà el CE Handbol Barcelona Sants Verd, el 6 o 7 de març.

El cadet vermell femení visita dissabte la pista de l'H. Ribes Negre.

El cadet A torna el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, a la pista del BM Barberà

El cadet A masculí del Club Handbol Sant Cugat reprendrà la fase classificatòria per jugar, també, a la Lliga Catalana el cap de setmana del 27 i 28 de febrer. El conjunt que dirigeix Eloi Safont, que és 1r amb 2 punts, visitarà el BM Barberà, 3r i penúltim amb 0 punts, en la 2a jornada. Els santcugatencs van guanyar en la primera jornada del grup G, el 4 d'octubre, a la pista del CH La Salle Montcada, per un contundent 25 gols a 39. En la 3a i última jornada d'aquesta fase classificatòria, els vermell-i-negres rebran l'OAR Gràcia Sabadell B, en una data encara per concretar.

Joan Sancho: "L'objectiu esportiu d'aquests 3 equips és el de classificar-se per a la fase final i anar passant les eliminatòries que es puguin"

El director esportiu del Club Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, ha explicat que l'objectiu esportiu d'aquests 3 equips "és el de classificar-se per a la fase final i anar passant les eliminatòries que es puguin".
De moment, la Generalitat de Catalunya encara no ha autoritzat l'inici de la Lliga Catalana Infantil ni tampoc la Primera Catalana Sénior.


TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Anna Maymús / Club Handbol Sant Cugat.