Notícies

TAULA RODONA 2018: “GUANYAR NO HO ÉS TOT, VOLER GUANYAR SI"

20.02.2018

TAULA RODONA 2018: “GUANYAR NO HO ÉS TOT, VOLER GUANYAR SI"

Carta ètica

Ahir 19 de febrer vam organitzar la 1a Taula de tècnics de clubs E4S, vam poder reunir tècnics dels clubs de Sant Cugat: Rugby, Voleibol, Pati Hoquei, Junior Fútbol, Junior Hoquei Herba, UESC, QBasquet, Ball de Saló, MIrasol Baco, SantCugat Futbol, Futbol Sala, i també representants del l’esport escolar: OMET i Paidos

Amb un enfoc inicial de veure com ampliar la nostre mirada competitiva més allà dels resultats i centrant-nos en voler guanyar sempre. A … com més coneixements millor, com més experiències millor, com més emocions millor, etc.
Com una tasca educativa i formativa constant, ens pot portar a l’èxit a mig i llarg termini i ens permet gaudir el curt termini.

 

Vam aprofitar per presentar i conèixer la nova eina la Llibreta “Estirem Els valors” i ens va permetre anar fent el seguiment de cada apartat, fent èmfasi en els blocs de treball, el timing proposat i el contingut, format i ús.

De nou una molt bona experiència de treball conjunt, amb moltes i molt bones intervencions que ens han de permetre a tots treballar en una mateixa línia i realitzar un treball acumulatiu.