Notícies

Solideo, empresa santcugatenca de plaques fotovoltaiques, nou patrocinador principal del Patí Hoquei Club Sant Cugat

11.07.2022

Solideo, empresa santcugatenca de plaques fotovoltaiques, nou patrocinador principal del Patí Hoquei Club Sant Cugat

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

L'empresa de plaques fotovoltaiques Solideo, amb seu a la ciutat, és el nou patrocinador principal del Patí Hoquei Club Sant Cugat. L'acord de patrocini és per a les pròximes 2 temporades i els 41 equips del club -39 equips la campanya 2021-2022- passaran a competir amb el nom de Solideo PHC Sant Cugat.

L'acord s'ha formalitzat aquest divendres, 8 de juliol, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat, amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, acompanyada del regidor d'Esports, Francesc Carol. El conveni l'han segellat Raimon Casas, president del PHC Sant Cugat, acompanyat de diferents directius, i Rafa Reyes, CEO de Solideo, acompanyat d'Ángel Paños i Maria Fraile.


Representants de l'Ajuntament, Solideo i PHC Sant Cugat en l'acte. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat.

Raimon Casas: "Aquest patrocini no és tan sols pel primer equip. Volem donar més recursos als jugadors i als joves entrenadors"

Raimon Casas ha explicat a SantCugatCreix que, amb aquest acord, "unim sinergies, entre els dos arribarem més lluny. Aquest patrocini no és tan sols pel primer equip -els jugadors no cobren-. Volem donar més recursos als jugadors i als joves entrenadors, amb l'objectiu de formar esportistes, entrenadors i persones".

El PHC Sant Cugat, l'entitat amb més fitxes federatives de Catalunya i l'Estat espanyol

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és el club d'hoquei sobre patins amb més nombre de fitxes federatives de Catalunya i l'Estat espanyol. A més, en aquesta temporada 2021-2022 històrica -ascensos a l'OK Lliga, Nacional Catalana i 2a Catalana (tots en l'àrea masculina)-, el PHC Sant Cugat també ha assolit que el pròxim curs 2022-2023, per primera vegada en els seus 55 anys d'història, l'entitat tingui els primers equips femení i masculí en la màxima categoria estatal, l'OK Lliga. A més, per si tot això fóra poc, el PHC Sant Cugat es convertirà en 1 dels 3 únics clubs catalans que la pròxima temporada gaudirà d'1 equip en l'OK Lliga Iberdrola i 1 a la Parlem OK LLiga. Els altres seran el Deportivo Liceo i el CP Voltregà.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Ajuntament de Sant Cugat.