Notícies

Punt d'or d'un excel·lent Junior FC davant tot un Atlètic en la primera jornada de la segona volta de la Lliga MGS Seguros

16.02.2021

JUNIOR FC

Puntàs! El Junior FC ha tret un valuós empat a 2 gols davant l'Atlètic Terrassa HC, aquest diumenge, 14 de febrer, al migdia, a Sant Cugat. L'última vegada que els blau-i-negres van puntuar amb els egarencs va ser fa 2 temporades, la 2018-2019, quan el Junior FC va empatar, també a 2 gols, però en aquesta ocasió a les instal·lacions de l'Atlètic. Els santcugatencs van derrotar els terrassencs per últim cop la campanya 2017-2018, i ho van fer tant a casa (2-0) com a fora (1-2). En el partit d'anada a Terrassa, els santcugatencs van perdre per 3 gols a 1.

Aquest partit de la Lliga MGS Seguros (acord que han signat recentment la Federació Espanyola de Hockey i l'empresa MGS Seguros) correspon a la 12a jornada del campionat, primera de la segona volta.

El Junior FC és 7è, però fins a 4 equips el segueixen de molt a prop

Amb aquest punt d'or, el Junior FC segueix 7è de 12 equips, ara amb 12 punts, però el persegueixen de molt a prop fins a 4 equips: RS Tenis (11 punts), CD Terrassa i RC Jolaseta (10 punts) i Giner de los Rios (9 punts). El Junior FC és a 5 punts del FC Barcelona, 6è amb un partit ajornat, i a 6 punts del San Pablo Valdeluz Complutense, 7è.

El partit ha començat amb un ritme molt alt de l'Atlètic que en els primers 4 minuts ja havia generat dues ocasions de gol. Amb tot, el capità blau-i-negre Frank di Mercurio a punt ha estat de marcar en una jugada que la defensa egarenca ha tret molt a prop de la línia de gol. Tan sols ha trigat 9 minuts l'Atlètic a provocar el primer dels 5 penals-córner (els 2 últims en els 3 últims minuts de partit) que ha arribat a llançar. Pau Cunill, però, ha xutat a la dreta del porter Marc Sanromà, que finalment s'erigiria com un dels protagonistes del matx. El primer gol de l'encontre ha arribat en el minut 11, del visitant Jordi Bonastre.

L'equip juvenil masculí del Junior FC va veure en directe la segona part del Junior FC-Atlètic.

El Junior FC ho ha donat tot

Durant el partit, tot i la categoria del rival -molts jugadors defensen la selecció espanyola absoluta, juga competició europea, és tercer en la lliga espanyola, ha guanyat moltes lligues i copes del Rei i és un històric de l'hoquei català i estatal-, el Junior FC no s'ha arrugat, tot i l'embranzida, la força i l'alt nivell del rival.

Les ocasions més clares d'ambdós conjunts en el segon quart han arribat en els minuts 3, de Joan Tarrés, de l'Atlètic, i 12, d'Oriol Serrahima, del Junior FC, que no ha pogut connectar una bona passada del seu company Ton Elias. Ja en el tercer quart, el Junior FC ha empatat a 1 gol. Ha estat en el segon penal-córner dels santcugatencs -n'ha llançat 2- que el defensa Oriol Malgosa ha establert l'empat, en el minut 9. Només treure de mig camp, l'Atlètic ha disposat d'una clara ocasió de gol, però un sempre encertat Marc Sanromà ha evitat el gol. Després que els grocs-i-negres hagin xutat, sense sort, un penal-córner, Toni Elias, de jugada personal, ha fet el 2 a 1, en el minut 13.

El porter Marc Sanromà atura un penal-córner a l'Atlètic en l'últim segon del partit

Només començar el 4t i últim quart, l'Atlètic, en el que hi juga Sergi Enrique, exjugador del Junior FC, ha fet l'empat a 2 definitiu. Ha estat de penal-córner, en el minut 2, i l'ha transformat Pau Cunill. L'Atlètic encara ha gaudit de dos penals-córner més, el primer sense cap mena d'incidència, a 3 minuts del final, però el segon, en l'últim segon del partit, ha topat amb un extraordinari Marc Sanromà, porter local.

Uri Torras: "Hem arribat en els últims minuts amb tot un Atlètic tenint opcions, fins i tot, de guanyar"

Després del partit, el tècnic del Junior FC, Uri Torras, ha assenyalat que "portem molts partits de la primera volta, que estàvem allà, que estàvem allà, i la moneda sempre ens sortia cap a l'altra banda. Avui ha estat mèrit nostre arribar en els últims minuts amb tot un Atlètic tenint opcions, fins i tot, de guanyar. L'empat és just pel treball que hem fet i reforça tot el que hem fet en la primera volta". Torras també ha explicat que "anímicament, ens reforça sumar un punt contra un gran i a mesura que passin els dies i els entrenaments aquest equip es farà més gran i creixerà, sense cap mena de dubte". L'objectiu que es fixa Torras en aquesta segona volta del campionat és "competir tots els partits".

Debut d'un dels dos últims fitxatges del Junior FC, el davanter argentí Gonzalo Merino

En aquest partit ha debutat una de les dues últimes incorporacions del Junior FC, el davanter argentí Gonzalo Merino, que ha ofert una bona imatge. Per la seva banda, el defensa Santi Donoso, procedent del FC Barcelona, no ha pogut jugar per culpa d'una lesió.

El Junior FC visitarà el CD Terrassa, amb només 2 punts menys que els santcugatencs

En la segona jornada de la segona volta, el Junior FC es desplaçarà el diumenge 21 de febrer (12.30 hores) al camp del CD Terrassa, 9è de 12 equips amb 10 punts. A l'anada, el resultat va ser d'empat a 1 gol.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.