Notícies

Primera victòria en la lliga del Junior FC, que apallissa (7-0) el cuer

08.11.2020

JUNIOR FC

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha aconseguit, en la 7a jornada de Divisió d'Honor, la primera victòria de la temporada, aquest diumenge, 8 de novembre, al migdia, al Junior FC. Els d'Uri Torras han superat amb molta comoditat el cuer de la categoria, el Línia 22 HC, per un contundent 7 gols a 0, el resultat més ampli que, fins al moment, s'ha produït en la competició. Amb aquest triomf, els blau-i-negres sumen 3 punts més i, ara, amb 5 punts, abandonen l'11a i penúltima posició -l'han ocupat les últimes 3 jornades- i passen a ser 8ns, fora de les 3 últimes posicions de descens directe i del 9è lloc, que obliga a disputar el play-out. Així, ara, es classificaria per jugar la pròxima edició de la Copa del Rei.

L'RC Jolaseta-Junior FC ajornat, el divendres 27 de novembre

El Junior FC, amb un balanç d'1 victòria, 2 empats i 3 derrotes, encara té un partit ajornat al camp de l'RC Jolaseta (Getxo), que es jugarà el divendres 27 de novembre, a les 18 hores, corresponent a la 5a jornada de lliga. Tan sols dos dies després, els d'Uri Torras hauran de jugar a Madrid, contra el San Pablo Valdeluz Complutense, a les 13 hores, en partit de la 10a jornada de lliga.

Victòria clau davant un rival directe per evitar el descens

Els santcugatencs han aconseguit una victòria clau davant un adversari directe que també lluita per evitar perdre la categoria. Els egarencs són 12ns i últims sense cap punt i han perdut els 7 partits de la màxima categoria estatal. El conjunt de Terrassa, que estrena categoria, és, amb 27 gols en contra, l'equip que encaixa més gols en el campionat.

3 a 0 en els primers 9 minuts

El Junior FC ha deixat sentenciat el partit en els primers 9 minuts de joc, quan Pablo Espino (3'), Uri Salvador (7') i Jordi Farrés (9') han marcat pels locals. Amb tot, en la primera ocasió del xoc, el visitant Jose Luís Pérez no ha sabut controlar una passada que l'hauria deixat sol davant el porter santcugatenc Marc Sanromà.

4 dels 6 penal-córner acaben amb gol

En el segon quart, el Línia 22 HC ha desaprofitat el primer dels 3 penal-córner dels que ha tingut durant l'enfrontament (els altres dos al 3r i 4t quart). L'únic gol d'aquest segon quart, el 4-0, l'ha fet Oriol Bozal, en l'últim segon i de penal-córner, en el que el Junior FC ha materialitzat 4 dels 6 que ha xutat. Els 3 últims gols del xoc s'han fet en el 3r quart, obra d'Arnau de Bruun, Jordi Farrés i Ton Elías. En el 4t quart ha finalitzat sense gols, amb el 7-0 final.

Uri Torras: "En cap moment hem tingut dubtes del que som com equip"

Després del partit, l'entrenador del Junior FC, Uri Torras, ha assenyalat que "ni som tan bons avui, ni érem tan dolents la setmana passada. En cap moment hem tingut dubtes del que som com equip i, si som conscients del que podem fer contra cada rival, farem un salt més cap a dalt perquè tenim equip, tot i que jove, per plantar cara a qualsevol equip".

En aquest enfrontament no han jugat els lesionats Marc Perellon, Jan Julià i Andreu Sallés.