Notícies

Oberta la participació d'entitats al programa Carta Etica - E4S 17/18 a Sant Cugat

29.09.2017

Oberta la participació d'entitats al programa Carta Etica - E4S 17/18 a Sant Cugat

Carta ètica

Durant el curs 2015-2016, des de SantCugatCreix vam posar en marxa un sistema de treball i d’avaluació continuada relacionat amb l'aplicació, seguiment i monitorització de la transmissió dels valors en l’esport.

El sistema pretén introduir i mantenir un hàbit que afavoreixi parlar o interpretar els comportaments individuals o dels grups esportius pel que fa als valors de l’esport. Aquests comportaments els tenim resumits en la Carta Ètica de SantCugatCreix (http://www.santcugatcreix.cat/ca/Carta-etica-ETHICS-4-SPORTS).

En aquesta tercera temporada que iniciem ens agradaria poder seguir comptant amb les entitats de la ciutat de Sant Cugat que vulguin participar en aquest programa. La temporada passada 17 entitats vam treballar en l'aplicació d'aquest projecte, que te el suport de la UE i l'Ajuntament de Sant Cugat per mitjà de la participació en el consorci Ethics4Sports. És ara que iniciem un nou curs que us invitem a renovar l'adhesió de la vostra entitat al treball en equip que fem en aquest projecte.

L’objectiu final del sistema és la millora de l’esportista, tant individual com del grup, en els valors. També pretenem ajudar els tècnics de les nostres entitats perquè tinguin més recursos en aquesta tasca.

Com a novetats afegides que podreu veure per a aquesta temporada podem destacar:

--------------------------------------------------------------------------------

- Aplicació d'un nou sistema d'avaluació desenvolupat per la Universitat de Rennes (França)

- Desenvolupament d'un "Llibre Blanc" (Handbook on Fairness and Ethical Behaviour Best practices in Sport in Europe). Casos d'čxit a Europa desenvolupat per la Universitat de Leicester (UK).

- Aplicació al sistema de registres i app de la nova arquitectura de codis d'ètica desenvolupat pel consorci E4S.

- Desenvolupament d'una Eina de formació i avaluació online "Moodle" disponible per a tots els tècnics de la vostra entitat.

- Visualització online durant la temporada de l'estat i participació de la vostra entitat al web santcugatcreix.cat

- Vincle solidari de la participació de la vostra entitat dins l'E4S 17/18

 

En el cas que considereu positiu continuar amb la participació en el programa de la Carta Ètica i us hi volguéssiu afegir també aquesta temporada, necessitaríem comptar amb la vostra resposta abans del 6 d'octubre (a info@santcugatcreix.cat) i així poder organitzar bé l'abast de l'activitat i els grups de treball.  Restem a la vostra disposició per a qualsevol aspecte que considereu.