Notícies

ORGANITZEM EL 1er INTERNATIONAL COACH MEETING AL CELLER COOPERATIU

23.09.2018

ORGANITZEM EL 1er INTERNATIONAL COACH MEETING AL CELLER COOPERATIU

ETHICS4SPORTS

En la presentació de l'eina "Estirem els Valors" desenvolupada dins del projecte europeu Ethics4Sports davant d’uns 25 representats tècnics representant a les entitats AE I. Angeleta Ferrer, Club Ball Esportiu SC, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica SC, Club Muntanyenc, SC (Atletisme), Club QBasket SC, Club Rugbi SC, Club Tennis Natació SC, Club Voleibol SC, Escola de Patinatge Artístic SC, Futbol Sala SC, Junior FC – Hockey, Olimpyc Floresta FS, Pati Hoquei Club SC i Unió Esportiva SC, totes elles adherides al Programa Municipal de Valors.
Hem pogut reunir a la psicòloga de l'Scuola de Pallavolo Anderlini (italia) i a l'Albert Casorran responsable de formació de l'Ethics4Sports a Sant Cugat.

Albert Casorran ha mostrat com plantejar aquesta eina i poder incorporar-la amb normalitat dins la planificació esportiva de qualsevol entitat, i també la vinculació amb la nova Ethics App que desde fa poques setmanes tenen les entitats adherides a la seva disposició. Recordem que les entitats que participen d'aquest programa municipal aquesta temporada poden participar activament del sistema que els retornarà dades per poder conèixer el seu col.lectiu i el seu entorn.

Claudia Fiorini ha presentat l'experiencia i l'enfoc que des de aquesta entitat se li dona a la divulgació de la seva Carta Etica. També de la importancia de vincular aquesta divulgació a la planificació esportiva i n'ha mostrat exemples concrets.
L'SP Anderlini compta amb uns 1500 esportistes i ha participat també al projecte europeu Ethics4Sports juntament amb SantCugatCreix i l'Ajuntament de Sant Cugat.