Notícies

Neix la nova plataforma de formacio on-line iCreix

16.10.2017

Neix la nova plataforma de formacio on-line iCreix

SantCugatCreix presenta als responsables tecnics de les entitats adherides al nou curs de Carta Etica - Ethics4Sports 17/18 a Sant Cugat. En un entorn generat amb l'eina Moodle, la mes emprada per universitats i instituts a nivell mundial, s'anirà desenvolupant la informació de suport que tindran a la seva disposició tots els tecnics de les entitats adherides ja aquesta temporada i que preten arribar al major numero de personal tecnic possible.

Aquesta eina neix amb aquest curs de suport a la difusió de la Carta Etica dins del projecte Ethics4Sports i també s'esta desenvolupant i actualitzant conjuntament amb la resta de socis del consorci a nivell europeu.

El primer curs de l'iCreix

El curs seleccionat per a la posada en marxa d'aquesta plataforma virtual es el que introdueix l'activitat "Estirem els Valors", que serveix per a difondre a l'esport de base el contingut del programa Ethics4Sports. Els tecnics poden avançar de manera intuitiva per un contingut i diversses avaluacions que els ajudaran a implementar aquesta activat durant les sessions d'entrenament. A aquest contingut se li aniran sumant d'altres durant la temporada.

Que és Moodle?

Moodle és un entorn virtual d'aprenentatge que està en boca de cada vegada més professors. Instituts i universitats aposten per aquesta plataforma lliure de 'e-learning', amb un entorn virtual que compte en el món amb més de dos milions d'usuaris - El sistema s'ha traduït a 70 idiomes - 1.300 instituts i universitats de l'estat espanyol empren Moodle com a complement de la classe presencial. En tres anys, aquesta plataforma de codi obert s'ha posat al capdavant internacional del mercat d'aprenentatge a distància, l'e-learning.