Notícies

Martín García Veiga, nou entrenador en cap del primer equip masculí i del sub-23 del Club de Rugby Sant Cugat

13.07.2022

Martín García Veiga, nou entrenador en cap del primer equip masculí i del sub-23 del Club de Rugby Sant Cugat

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Martín García Veiga és el nou head coach (entrenador en cap) del primer equip masculí i del conjunt sub-23 del Club de Rugby Sant Cugat, i substitueix a Dani Ripol com a entrenador del conjunt santcugatenc.

García (nascut l'any 1986), que viu a Gavà, ha signat per a les 2 pròximes temporades i prové d'entrenar la davantera del FC Barcelona, equip de la Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal.

Com a jugador, Martín, que ha estat jugador internacional de la seva selecció (Els Pumas d'Argentina), ha defensat, entre altres, els colors de la Unió Argentina de Rugby (UAR), la USAP de Perpinyà, el Jersey Rugby Football Club (Anglaterra), el Rugby Club Vannes (França) i el FC Barcelona.

Miguel Pelayo: "Amb García farem un salt de qualitat quant a la formació d'entrenadors i jugadors del club"

Miguel Pelayo, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha assenyalat a SantCugatCreix que García "ha mostrat molt d'interès a venir. Li agrada el nostre projecte. Amb García farem un salt de qualitat quant a la formació d'entrenadors i jugadors del club. És un exjugador professional que fa molt poc que ha deixat el rugbi i, per tant, coneix molt bé el nostre esport".

Agraïments a Dani Ripoll i Sergi Derqui

En un comunicat de premsa, el CR Sant Cugat ha agraït a Dani Ripoll i Sergi Derqui "la seva dedicació durant aquests últims anys i els agraïm el salt de qualitat que han donat al sènior A masculí, amb l'accés al Grup Elit de Divisió d'Honor B aquesta temporada 2021-2022".

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: @mgarciaveiga (Twitter).