Notícies

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, rep a la Generalitat el primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat, per haver ascendit a la Lliga Iberdrola

27.04.2021

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, rep a la Generalitat el primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat, per haver ascendit a la Lliga Iberdrola

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, han ofert aquest dilluns, 26 d'abril, a la tarda, al Palau de la Generalitat, una recepció oficial al primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat, per haver assolit l'ascens a la lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal. La recepció també ha estat presidida per Emilio Gutiérrez, president del Club de Rugby Sant Cugat, acompanyat de la directiva i delegada del sénior A femení, Carme Baró, i Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugby.

L'acte, que ha presentat Xavi Andreu, ha comptat amb la presència d'una vintena de jugadores del primer i segon equip del CR Sant Cugat, acompanyades del seu cos tècnic, representat per Albert Casorrán Caso (1r entrenador) i els assistents Ferran Mayor i Josep González Manru, i Gemma Monseny, també delegada.

Meritxell Budó: "Cal normalitzar la presència de les dones a l'esport i deixar de posar l'etiqueta, la cua, de femení"

Segons un comunicat de premsa del Govern de la Generalitat, en els parlaments, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha mostrat la satisfacció i orgull del Govern "pels èxits de l'esport femení del país", alhora que ha remarcat la necessitat de "normalitzar la presència de les dones a l'esport i deixar de posar l'etiqueta, la cua, de femení".

Meritxell Budó i Emilio Gutiérrez, durant la recepció a la Generalitat. FOTO: Jordi Bedmar.

Gerard Figueras: "Des del Consell Català de l'Esport intentarem dotar-vos de recursos perquè us pugueu mantenir a la màxima categoria i, fins i tot, guanyar-la"

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras ha assegurat que "cada vegada rebem més equips femenins. Això vol dir que la dona està guanyant protagonisme en aquest camp. Des del Govern, treballem per normalitzar l'esport femení", i ha afegit que "us felicitem per l'ascens. Des del Consell Català de l'Esport intentarem dotar-vos de recursos perquè us pugueu mantenir a la màxima categoria i, fins i tot, guanyar-la".

Emilio Gutiérrez: "És la primera vegada que la Generalitat ofereix una recepció a un equip del Club de Rugby Sant Cugat, i estem molt orgullosos"

Emilio Gutiérrez ha afirmat, en declaracions a SantCugatCreix, que "seguim fent història. És la primera vegada que la generalitat ofereix una recepció a un equip del Club de Rugby Sant Cugat, un club humil i modest com el nostre. Estem molt orgullosos. És un reconeixement cap a les jugadores i ens permet tenir més visibilitat".

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Jordi Bedmar.