Notícies

LA CARTA ETICA ES CONSOLIDA COM UN PROJECTE DE CIUTAT

27.10.2016

LA CARTA ETICA ES CONSOLIDA COM UN PROJECTE DE CIUTAT

Carta ètica

Presentació de temporada de les entitats que treballaran en el projecte de la Carta Ètica (Ethics4Sports) el 2016-2017 amb noves entitats esportives de la ciutat que han decidit adherir-s'hi. Seran 17 entitats que apleguen uns 9.000 esportistes per tant les que sumaran pràcticament la totalitat de l'esport reglat de Sant Cugat. La trobada s'ha produït el dimarts, 26 d'octubre, al vespre, a l'Hotel Sant Cugat, en un acte que ha comptat amb l'assistència d'una quarantena de persones entre les quals hi ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira així com directius i màxims responsables de les entitats.

 

Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha explicat al Tot Sant Cugat després de la sessió de treball que "avui s'ha confirmat que la Carta Ètica és un projecte de ciutat. Quan la comissió europea va reconèixer la nostra Carta Ètica, des d'un principi, el que sempre hem volgut és que aquest projecte fos obert a tots els clubs de la ciutat. Estem molt contents que un projecte que vam posar en marxa des de Sant Cugat Creix s'hi hagi sumat la majoria de representants de l'esport de Sant Cugat". Salarich també ha volgut subratllar que "hi ha molts clubs que treballen els valors des de fa molts anys. El que hem volgut és alinear-nos per veure de quina manera ho podem fer plegats".

 

Les 17 entitats que formen part d'aquest projecte que ha esdevingut europeu per mitjà de la participació en el consorci Ethics4Sports, que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat, són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat (clubs fundadors de Sant Cugat Creix), el Junior FC, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, Paidos, Club Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Qbasket Sant Cugat, el Club Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), el Futbol Sala Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat. Un total de 17 els clubs que aposten per la Carta Ètica.

 ENLLAÇ TOT SANT CUGAT

ENLLAÇ CUGAT.CAT