Notícies

L'equip sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat vol aixecar davant el FC Barcelona un nou Campionat de Catalunya

29.04.2021

L'equip sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat afronta aquest dissabte, 1 de maig, a les 16 hores, a l'Estadi Municipal Pilar Pons de Cornellà de Llobregat, la final del Campionat de Catalunya Sub-18 de Clubs. El conjunt blau-i-negre buscarà, davant el FC Barcelona, un nou títol en aquesta categoria. El CR Sant Cugat arriba a la final com a campió del grup A, amb 15 punts, els mateixos que ha aconseguit el FC Barcelona en el grup D, també guanyant els 3 encontres disputats. CR Sant Cugat i FC Barcelona són els dos clubs catalans que ja s'han classificat per jugar el Campionat d'Espanya el cap de setmana del 15 i 16 de maig, a Sant Cugat, a la ZEM La Guinardera.

El CR Sant Cugat ha guanyat els 5 partits disputats

Per arribar a jugar aquesta final, el CR Sant Cugat va superar en semifinals el Gòtics RC (1r del grup C), per 29 punts a 12, el passat 17 d'abril. En quarts de final va eliminar el CR Tarragona (2n del grup C), a qui va superar per 67 a 0, el 10 d'abril. Finalment, en el grup A, els santcugatencs van guanyar els 3 partits, contra el RC Sitges (21-0), el 20 de març; el CE INEF Lleida (7-43), el 28 de març, i el BUC (0-76), el 31 de març i, d'aquesta manera van acabar líders amb 15 punts, per davant de l'RC Sitges (8 punts); el CE INEF Lleida (2 punts), i el BUC (1 punt).

El FC Barcelona, amb els mateixos números que el CR Sant Cugat

El FC Barcelona, per la seva banda, va vèncer la UE Santboiana (0-25) en les semifinals i a l'RC Sitges (32-15) en els quarts de final. En el grup D va guanyar els 3 partits, davant el CN Poble Nou (41-7), l'RC Badalona (0-41) i el Club Esportiu Universitari (21-0).

El Campionat de Catalunya Sub-18, amb els millors 16 equips catalans

El Campionat de Catalunya Sub-18 de Clubs l'han disputat 16 equips millors equips sub-18 del nostre país, que han estat distribuïts en 4 grups de 4 equips.

El CR Sant Cugat, preparat per jugar la final del Campionat de Catalunya. FOTO: CR Sant Cugat

Fede Goméz: "L'objectiu és gaudir de la final. Sempre és bo jugar amb els millors"

Fede Gómez, que fa moltes temporades que forma part del cos tècnic dels equips sub-18 del CR Sant Cugat, s'estrena, enguany, com a entrenador principal del conjunt sub-18 A de l'entitat. Gómez ha explicat a SantCugatCreix que "l'objectiu és gaudir de la final. Sempre és bo jugar amb els millors. Aquesta temporada 2020-2021 no hem jugat cap partit contra el FC Barcelona, però és un gran equip, que juguen molt bé al peu, amb un 9 i 10 molt bons (Pablo Pérez i Marcel Sirvent són exjugadors del CR Sant Cugat) i una davantera molt forta i pesada".

A banda de Fede Gomez, en el cos tècnic de l'equip sub-18 A del CR Sant Cugat també hi treballen Mauri Benito i Joan Guinjoani Guinjo (responsables d'entrenar els davanters), i Arnau Godás i Pau Puigdollers i Puchi (responsables d'entrenar els 3/4).

Mauri Benito: "Tot i el coronavirus i la Selectivitat, hem aconseguit arribar a final de temporada amb 35 jugadors jugant a molt bon nivell"

El tècnic Mauri Benito, també expresident del CR Sant Cugat, ha explicat, també, que "tot i la pandèmia del coronavirus i els jugadors que s'estan preparant per als exàmens de Selectivitat, hem aconseguit arribar a final de temporada amb 35 jugadors -en tenien 60- jugant a molt bon nivell".

La final, en directe per Xala.cat i l'app de Xala

La final del Campionat de Catalunya entre el CR Sant Cugat i el FC Barcelona es podrà seguir en directe a través de Xala.cat i l'app de Xala.