Notícies

L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat s'endú el setè Campionat de Catalunya de Clubs consecutiu i es classifica per jugar l'estatal

16.05.2021

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

7è Campionat de Catalunya de Clubs consecutiu de l'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat, que aquest dissabte, 15 de maig, a la tarda, al Camp Municipal de Rugby La Foixarda, ha superat (15-29) la UE Santboiana en la final d'aquest campionat català. Aquest ha estat el primer enfrontament entre ambdós conjunts aquesta temporada 2020-2021. Des que Dani López va fer-se càrrec dels equips sub-16 del CR Sant Cugat ara fa 8 temporades (també del sub-16 A), el conjunt sub-16 A ha guanyat els 7 campionats de Catalunya que ha disputat, excepte el de la temporada passada, la 2019-2020, que no es va jugar per la Covid-19.

Dani López: "La primera part del partit ha estat molt travada, i en el segon temps hem imposat el nostre ritme i velocitat"

Dani López ha assenyalat que "la primera part del partit ha estat molt travada i hem marxat al descans amb un empat a 8 punts. En el segon temps hem imposat el nostre ritme i velocitat i la UE Santboiana no ho ha aguantat. Hem estat molt bé en defensa".

L'equip sub-16 del CR Sant Cugat, campió de Catalunya. FOTO: Mariela Tozzi.

El Campionat d'Espanya de Clubs, el 22 i 23 de maig a l'estadi de la UE Santboiana

Amb aquest nou títol de campió de Catalunya, el CR Sant Cugat s'ha classificat per jugar el Campionat d'Espanya, mentre que la UE Santboiana, subcampió, haurà d'esperar la renúncia d'algun equip d'alguna comunitat autònoma per poder participar-hi. L'estatal es jugarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig a l'estadi de la UE Santboiana.

El camí del CR Sant Cugat fins a arribar a la final

El conjunt blau-i-negre ha arribat a la final després de superar en les semifinals (0-67) l'RC Sitges, el 8 de maig, al Camp Municipal de Santa Bàrbara de Sitges. Amb anterioritat, els santcugatencs van ser campions del grup D, on va guanyar els 4 partits disputats i va sumar 20 punts. Els de Dani López van derrotar el Catalunya Central (0-133), el Gòtics RC (41-12), el CR Tarragona (0-51) i l'RC L'Hospitalet (84-0).

L'adversari del CR Sant Cugat en la final del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-16, la UE Santboiana, va superar en l'altra semifinal el FC Barcelona, per 7 punts a 17, el 8 de maig, al Camp Municipal de Rugbi La Teixonera, a Barcelona. La UE Santboiana va guanyar el grup C, amb 25 punts i 5 victòries, en l'únic grup de 6 equips.

El CR Sant Cugat, la UE Santboiana i el FC Barcelona, amb 2 equips participants

La fase regular del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-16 s'ha jugat del 13 de març al 24 d'abril, amb 21 equips participants. Cal destacar que el CR Sant Cugat, la UE Santboiana i el FC Barcelona han estat els únics clubs catalans que hi han participat amb 2 equips.

Una jugada del partit entre el CR Sant Cugat i la UE Santboiana. FOTO: Mariela Tozzi.

El CR Sant Cugat B, contra el CR Cervelló – RC Cornellà, en el partit que decidirà l'11è i 12è lloc final del català

El CR Sant Cugat B, que va acabar la lliga regular del grup A en la 3a posició de 5 equips, amb 10 punts i un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, jugarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig, contra el CR Cervelló – RC Cornellà, el partit que decidirà l'11è i 12è lloc final d'aquest Campionat de Catalunya.

El sub-18 A del CR Sant Cugat, també campió de Catalunya

Cal recordar que l'equip sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat es va adjudicar l'1 de maig, a l'Estadi Municipal Pilar Pons de Cornellà de Llobregat, una nova edició del Campionat de Catalunya Sub-18 de Clubs. En aquesta ocasió, va superar (3-29), en la final, el FC Barcelona. Així, el CR Sant Cugat se'n va endur un nou Campionat de Catalunya de Clubs en categories de base.

TEXT: Àlex López Puig.