Notícies

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat torna a la lliga amb una victòria, mentre el cadet A i l'infantil A debuten aquesta jornada

25.02.2021

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat torna a la lliga amb una victòria, mentre el cadet A i l'infantil A debuten aquesta jornada

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha reprès la competició oficial, després de l'aturada per la pandèmia del coronavirus, amb una victòria. Les vermell-i-negres, que lideren el grup A de la 1a Divisió, la màxima categoria del voleibol català en equips de base, amb 4 victòries de 4 partits (12 punts), han superat (3-0) el CV Sant Quirze, ara 6è de 10 conjunts, amb 2 victòries i 2 derrotes. Els parcials d'aquest partit, que s'ha jugat el dissabte 20 de febrer al pavelló municipal de Valldoreix, han estat 25-17, 25-21 i 25-16.

El juvenil A, líder, visita el CV Esplugues, 2n classificat

En la 5a jornada de lliga d'entre un total de 9 partits, el juvenil A del DSV CV Sant Cugat visita el CV Esplugues, 2n a la taula amb 9 punts i 3 victòries i 1 derrota, el dissabte 27 de febrer, a les 10.45 hores.

Fins al moment, el conjunt santcugatenc ha derrotat el CV Vall d'Hebron (1-3), el CV Premià de Dalt Maresme (3-0), l'AEC Vallbona Granollers (0-3) i el CV Sant Quirze (3-0).

El cadet A, 2n, torna a la lliga a la pista del CV Esplugues, 4t

Després de 4 mesos i mig sense competir, el cadet A del DSV CV Sant Cugat torna al grup A de la 1a Divisió jugant a la pista del CV Esplugues, que és 4t amb 7 punts i un balanç de 2 victòries i 2 derrotes. Aquest partit de la 5a jornada de lliga (de 9 jornades) es jugarà el dissabte 27 de febrer, a les 9 hores. Les vermell-i-negres, que són 2es de 10 equips amb 8 punts i 3 victòries, havien d'haver reiniciat la competició el dissabte 20 de febrer, a Valldoreix, contra el CV Sant Quirze, 1r amb 8 punts (3 victòries de 3 partits), però aquest partit es va ajornar.

Les santcugatenques, que també han guanyat els 3 primers partits de lliga, han superat amb anterioritat el CV Vall d'Hebron (2-3), el CV Premià de Dalt Maresme (3-0) i l'AEC Vallbona Granollers (1-3).

Leo Passerine: "L'objectiu del cadet A, que és un equip molt potent, és lluitar pel Campionat de Catalunya i entrar a les semifinals del Campionat d'Espanya"

Per a Leo Passerine, entrenador dels equips juvenil A i cadet A del DSV CV Sant Cugat, l'objectiu del cadet A, "que és un equip molt potent, és lluitar pel Campionat de Catalunya de Clubs i entrar a les semifinals del Campionat d'Espanya de Clubs". "Estem contents de poder tornar a competir, però amb això de la pandèmia no sabem fins on podrem arribar a jugar", ha assegurat Passerine.

L'equip infantil A també reinicia el campionat de 1a Divisió, a la pista del CV Sant Just

L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat, que dirigeix Joshua Martín, també començarà el campionat de 1a Divisió aquest diumenge 28 de febrer, a les 13 hores, tot i que hauria d'haver jugat, també, el 20 de febrer, a casa, contra el CV Sant Quirze, 3r amb 5 punts i 2 victòries i 1 derrota, partit que també es va ajornar.

En la 5a de les 9 jornades del grup A, l'infantil A del DSV CV Sant Cugat, que és 4t de 10 equips amb 5 punts amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota, visita el CV Sant Just, 2n amb 7 punts i 3 victòries i 1 derrota.

En les 3 jornades anteriors, el DSV CV Sant Cugat ha superat el CVB Barça (3-1) i l'AEC Vallbona Granollers (1-3), i ha perdut amb el Vòlei Vilassar (3-2), en la 1a jornada del campionat.

Tant el juvenil A, com el cadet A, com l'infantil A van jugar l'última jornada de lliga (jornada 3, el 9 i 10 d'octubre), ara fa més de 4 mesos, per culpa de la pandèmia del coronavirus.

6 jugadores del DSV CV Sant Cugat, a la BLUME

4 jugadores cadets i 2 de juvenil del DSV CV Sant Cugat estan becades a la BLUME. Les jugadores cadets són Maria Brun, Clàudia llamas, Chiara Genari i Zoi Mavrommatis, i les juvenils Èlia Rodríguez i Júlia Muñoz.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Voleibol Sant Cugat.

 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail