Notícies

L'equip cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat es classifica pel Campionat d'Espanya de Clubs

25.05.2021

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

L'equip cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit la classificació per disputar el Campionat d'Espanya de Clubs Cadet Femení, del 19 al 23 de juny. El conjunt vermell-i-negre ho ha aconseguit després de guanyar la Fase Final de la 1a Divisió Cadet, que s'ha jugat del 20 al 23 de maig al Servei d'Activitat Física (SAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès. El DSV CV Sant Cugat, exempt de jugar els vuitens de final, ha superat el CV Esplugues (25-13, 25-22 i 25-14) en els quarts de final; al CVB Barça (20-25, 12-25 i 14-25) en semifinals, i al CV Vall d'Hebron (25-14, 25-11 i 25-15) en la final. Les de Leo Passerine han superat els 3 partits per 3 sets a 0, sense encaixar cap set en contra en tota la competició. Els altres 2 equips catalans que també han assolit el bitllet per a l'estatal són el CV Vall d'Hebron i el CVB Barça.

A la Fase Final de la 1a Divisió Cadet com a 1r classificat de la 2a fase de la lliga regular

El DSV CV Sant Cugat ha accedit en aquesta Fase Final de la 1a Divisió Cadet com a 1r classificat de la 2a fase de la lliga regular, que va començar el 24 d'abril i que acabarà el 6 de juny amb la celebració de la 5a i última jornada del campionat, on les santcugatenques es desplaçaran a la pista del CV Premià de Dalt Maresme. Les de Leo Passerine són 1es amb 9 punts (3 partits, 3 victòries), amb 4 punts més que el 2n, el CV Sant Quirze, i només han cedit 2 sets.

Leo Passerine: "M'ha sorprès el nivell amb què hem jugat"

L'entrenador del cadet A del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, ha explicat a SantCugatCreix que "estic molt content. Afrontàvem aquest campionat invictes -ho continuen sent-, però desconeixíem els rivals de l'altre grup. M'ha sorprès el nivell amb què hem jugat. L'objectiu al Campionat d'Espanya és arribar a quarts de final i lluitar per les semifinals".

En la 1a fase (grup A), també es va imposar el DSV CV Sant Cugat (amb un total de 10 conjunts), on només va cedir 1 punt en les 9 jornades de competició, el que va perdre a la pista del CV Vall d'Hebron (2-3). Les santcugatenques van sumar 26 punts, amb 9 victòries de 9 partits, en un campionat que va començar el 26 de setembre i que va acabar l'11 d'abril. En 2n classificat va ser el CV Sant Quirze, amb 21 punts.

El DSV CV Sant Cugat, classificat per a la Fase Final del Campionat de Catalunya

El DSV CV Sant Cugat ja s'ha classificat per disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de la 1a Divisió, que tindrà lloc el 12 o 13 de juny, amb semifinals i final el mateix dia. Hi competiran els 2 primers classificats de cada grup de la 2a fase de la lliga regular.

Les 14 protagonistes

El cadet A del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents jugadores: Laia Almansa, Laia Argemí, Maria Brun, Adriana Gassó, Chiara Gennari, Martina Lago, Claudia Llamas, Aina Mas, Zoi Mavrommatis, Tania Moreno, Cristina Poch, Ivette Sánchez, Valeria Busquets i Valentina Navarro (jugadora infantil que ha participat en aquesta Fase Final).

Zoi Mavrommatis, Maria Brun, Chiara Gennari i Claudia Llamas, a la Blume

De les 13 jugadores cadets, n'hi ha 4 que són al centre de tenificació de la residència Joaquim Blume, a Esplugues de Llobregat. Són Zoi Mavrommatis, Maria Brun, Chiara Gennari i Claudia Llamas.

Ara és el torn del juvenil A

Aquest pròxim cap de setmana del 29 i 30 de maig serà el torn del conjunt juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que buscarà la classificació pel Campionat d'Espanya de Clubs. Ho farà com a líder del grup 1 de la 2a fase, amb un balanç de 3 victòries. En la 1a fase de la Primera Divisió Juvenil (grup A), les santcugatenques van finalitzar 1es amb 27 punts, amb un balanç de 9 victòries.

TEXT: Àlex López Puig.