Notícies

L'E4S FA UN PAS ENDAVANT A la UNIVERSITAT DE LEICESTER

25.04.2017

L'E4S FA UN PAS ENDAVANT A la UNIVERSITAT DE LEICESTER

Carta ètica

El consorci Ethics4Sports es va reunir del 19 al 21 d'Abril a la Universitat anglesa de Leicester. La trobada organitzada pel professor John Williams professor socioleg especialista de l'esport va constar de la participació i aportació de les activitats realitzades els darrers membre per a tots els membres del consorci presents. 

Va ser en la vessant científica on els avenços significatius es podrien explicar a partir de l'arquitectura i model de generació replicable de codis etics desenvolupat per la Universsitat de Rennes, fet que permetrà també realitzar la segona part novedosa del treball d'aquesta universsitat francesa: el sistema d'evaluacio de dades i resultats.

Per la seva part la Universsitat de Leicester va presentar l'avenç en el llibre de bones practiques europees que esta realitzant. La resta de socis van detallar les activitats realitzades amb els esportistes en els respectius paisos, on la varietat i de propostes va fer molt enriquidor l'intercanvi d'experiències. I ha estat una altra novetat de la trobada la presentació de l'avançat estat de la app per part de l'Ajuntament de Sant Cugat,

Pel que fa la intervenció de SantCugatCreix vam posar a disposició del consorci la metodologia emprada els darrer mesos amb l'aplicació de la Carta Etica a la nostra ciutat, l'experiencia amb el sistema de registres, feedbacks i punts de millora, feina que compartim amb les entitats de Sant Cugat adherides. Així com les activitats realitzades i les projectades per a la propera temporada.

Els acords adoptats fan que el projecte estigui orientat pel que fa a una concepció metodològica comuna per a la creació de Codis Etics en el mon de l'esport, una metodologia d'aplicació i visualització de situacions, una aplicatiu en forma de app que facilitaría als interessats la interacció i el registre de situacions, i un sistema de recullida i avaluació amb una supervisió cièntificament  a pel que fa la metodologia emprada. 

La propera trobada estara organitzada pels alemanys de l'ERG Iserlohn el proper mes de novembre.