Notícies

L'Atlètic Junior FC empata a 4 gols al camp del CE Olímpic Can Fatjó, en la penúltima jornada del Torneig 2a Catalana

10.05.2021

JUNIOR FC

L'Atlètic Junior FC ha empatat a 4 gols al camp del CE Olímpic Can Fatjó de Rubí aquest diumenge, 9 de maig, al migdia, i té molt difícil classificar-se per a la segona fase del Torneig 2a Catalana de futbol, en el que només es classifiquen els 13 campions de cada grup més els 3 millors segons classificats. Els d'Alberto Morales, amb 1 partit ajornat, es mantenen en la 3a posició a la taula, ara amb 8 punts, a 2 punts del 2n, el CE Olímpic Can Fatjó (10 punts), i a 5 punts del líder, el CD Almeda, que té 13 punts i 1 partit ajornat.

L'Atlètic Junior FC ha afrontat el matx amb tan sols 2 canvis a la banqueta, un porter i un jugador

L'Atlètic Junior FC, que acumula 3 jornades sense perdre, amb 2 victòries i 1 empat, ha afrontat aquest partit amb només 2 canvis (un porter i un jugador), ja que té fins a 8 baixes, 6 de les quals són lesionats. Els santcugatencs han provat d'assaltar el camp del 2n classificat, i han estat a punt de fer-ho. Els blaus-i-negres han estat els primers a marcar, tot i que els grocs-i-verds han portat el pes dels primers compassos del partit, amb una ocasió de gol claríssima quan en el minut 17 Claudio Escobar s'ha plantat sol davant Albert Bonet, que ha pogut rebutjar el xut del rubinenc. Tan sols 1 minut més tard, al capità visitant Nacho Moretones li han fet penal, que ha transformat David Escario en el minut 19, en el 0 a 1. 7 minuts després, però, ha empatat el CE Olímpic Can Fatjó. En el minut 26 Claudio Escobar ha aprofitat un error defensiu de l'Atlètic Junior FC per empatar a 1 el xoc. Ryo ha fet dos xuts calcats en els minuts 32 i 36, que han sortit desviats a l'esquerre i a la dreta de la porteria local. En el minut 44, Nacho Moretones ha fet una passada a Mauri López, que davant del porter l'ha xutat fora.

Fins a 6 gols en la segona meitat, 2 en temps afegit

La segona meitat ha començat amb un gol matiner dels rubinencs, de Jordi Peña, després d'un error defensiu visitant, en el minut 3 (2-1). Claudio Escobar, en una acció molt clara de gol, no ha pogut marcar un minut més tard, en el 4. Carlos Esteban, que en el minut 6 ha substituït Mauri López en l'únic canvi dels de Sant Cugat, ha empatat a 2 gols l'encontre en el minut 11. Mauri Alfaras ha fet el 3 a 2, en un fora de joc que l'àrbitre no ha xiulat, en el minut 23. Manel Morillo ha fet una passada a Mauri Alfaras en el minut 28, que li ha permès quedar-se tot sol davant el porter visitant i ha xutat la pilota als núvols. L'Atlètic Junior FC també ha pogut marcar en el minut 37, quan el xut de David Bartumeus, un pèl escurat, ha sortit desviat a l'esquerre del porter local. Sí que ho ha fet en el minut 43, per situar el marcador amb un empat a 3 gols. Ja en temps afegit han tornat a marcar els blaus-i-negres. Ho ha fet, de nou, Carlos Esteban, de penal (3-4), després d'unes mans d'un jugador rubinenc. I en l'última acció del partit, el CE Olímpic Can Fatjó, de la mà de Joan Creus, ha establert l'empat a 4 definitiu. L'enfrontament ha comptat amb la presència d'un centenar de persones a les grades.

El segon gol de l'Atlètic Junior FC l'ha fet Carlos Esteban. FOTO: Àlex López Puig / SantCugatCreix.

Alberto Morales: "Som un equip guanyador, que competeix molt bé, no dóna cap pilota per perduda, i sempre vol guanyar"

L'entrenador de l'Atlètic Junior FC, Alberto Morales, ha explicat després del partit a SantCugatCreix que "aquest és un d'aquells partits que creen afició, que a la gent li agrada veure gols i ocasions. Hem vist dos equips que la pròxima temporada poden lluitar per ocupar la part alta de la classificació". Morales ha destacat l'actitud i el compromís dels seus jugadors: "Tenim molts jugadors lesionats i, tot i només tenir 2 canvis, l'equip ha jugat amb moltes ganes i ha intentat treure els 3 punts en joc. Hem vist un equip guanyador, que competeix molt bé, no dóna cap pilota per perduda, i sempre vol guanyar el partit".

L'Atlètic Junior FC rebrà la UD Marianao Poblet en la 7a i última jornada del campionat

En la 7a i última jornada d'aquesta competició, l'Atlètic Junior FC rebrà la UD Marianao Poblet, 5è amb 6 punts i 1 partit ajornat, el diumenge 16 de maig, a les 12 hores.

El partit ajornat Sporting Gavà 2013 FC-Atlètic Junior FC, el 23 de maig

D'altra banda, els blaus-inegres jugaran el partit ajornat corresponent a la primera jornada del campionat el diumenge 23 de maig, a les 12 hores, al camp de l'Sporting Gavà 2013 FC.

Alberto Morales: "L'objectiu de la temporada que ve és fer un bon equip, una plantilla molt competitiva, i intentar estar a dalt de la classificació"

Alberto Morales ha explicat que l'objectiu de jugar aquest Torneig 2a Catalana "és que la gent tingués un al·licient competitiu; tenir els jugadors en forma; intentar guanyar el màxim de punts possibles per intentar entrar a la segona fase i, sobretot, seguir treballant per la temporada que ve, amb l'objectiu clar de fer un bon equip, una plantilla molt competitiva, i intentar estar a dalt de la classificació. La gent està mostrant molta predisposició i ganes, tot i les dificultats que hi ha hagut amb la pandèmia. Tothom està molt compromès".

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.