Notícies

Extraordinària 10a posició del Club Gimnàstica Sant Cugat en la 2a prova de la Copa del Món Júnior de gimnàstica estètica de grup, a Bulgària

13.05.2022

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha finalitzat en una excel·lent 10a posició en la 2a prova de la Copa del Món Júnior de gimnàstica estètica de grup, que s'ha celebrat el 7 i 8 de maig a Sofia (Bulgària). Després de finalitzar 15es i últimes en la fase preliminar, l'equip júnior santcugatenc ha aconseguit una 10a plaça que l'ha classificat per competir en la final d'aquesta Challenge Cup, que organitza la International Federation of Aesthetic Group Gymnastics (IFAGG).

Tania Müller: "Hem agafat experiència i tenim moltes ganes de més"

Tania Müller, entrenadora de l'equip júnior i directora tècnica esportiva de gimnàstica estètica de grup de l'entitat, ha fet un balanç molt positiu d'aquesta competició. "Hem fet 3 molt bones actuacions, cada jornada superant l'actuació anterior. Hem agafat experiència i tenim moltes ganes de més", ha assegurat.

Les protagonistes

Les 8 gimnastes que van defensar el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat van ser: Laia Mora, Bruna García, Lisa Merino, Ivet Rosés, Irene Ribau, Marivi Bertran, Laia Teruel i Natalia de Peña.

L'equip júnior, en la 2a prova de la Copa del Món. FOTO: CGRESC

L'equip infantil 12-14 anys, en la 3a Fase i Final de la Copa d'Espanya

L'equip infantil 12-14 anys del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participa aquest cap de setmana del 14 i 15 de maig, a Osca, en la 3a Fase i Final de la Copa d'Espanya de gimnàstica estètica de grup.

TEXT: Àlex López Puig.