Notícies

Els partits del Junior FC femení contra l'RC Polo i l'Atlètic Terrassa HC, ajornats per COVID-19

26.11.2020

Els partits del Junior FC femení contra l'RC Polo i l'Atlètic Terrassa HC, ajornats per COVID-19

JUNIOR FC

Els partits que el primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC havia de jugar amb l'RC Polo, aquest dijous, 26 de novembre, a les 19 hores, i amb l'Atlètic Terrassa HC, el diumenge 29 de novembre, a les 12.30 hores, ambdós enfrontaments a Sant Cugat, han estat ajornats per un positiu de COVID-19 d'una jugadora santcugatenca.

L'encontre entre el Junior FC i l'RC Polo era un partit ajornat corresponent a la 2a jornada de la Lliga Iberdrola, que es va haver de suspendre per diferents positius per COVID-19 en la plantilla barcelonina. Les santcugatenques són 3es amb 19 punts, mentre que les de Barcelona són 5es amb 14 punts.

Per la seva banda, el partit amb l'Atlètic Terrassa HC, 8è amb 11 punts, tampoc es disputarà. Cap dels dos partits ajornats tenen, ara mateix, data de celebració.

Classificades per a la Copa de la Reina, però perjudicades a la classificació

La no disputa d'aquests 2 partits perjudicarà l'equip de Marcel Malgosa en la classificació de cara la Copa de la Reina, que es jugarà a València de l'11 al 13 de desembre, i en la que jugaran els 8 primers classificats de la Lliga Iberdrola un cop acabi la primera volta. Matemàticament, les blau-i-negres ja estan classificades pel torneig del KO.

El pròxim partit del Junior FC, al camp del CD Terrassa, en l'últim xoc de la primera volta

Si no hi ha canvis, el pròxim partit que jugarà el Junior FC serà el dissabte 5 de desembre, a les 12.30 hores, a les instal·lacions del Club Deportiu Terrassa, 4t amb 16 punts. Aquest serà l'últim enfrontament de la primera volta, en l'11a jornada del campionat.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Real Federación Española de Hockey.