Notícies

Els partits de lliga dels primers equips femení i masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ajornats per la COVID-19

08.01.2021

Els partits de lliga dels primers equips femení i masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ajornats per la COVID-19

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

La COVID-19 ha provocat que els partits que aquest cap de setmana del 9 i 10 de gener havien de jugar els primers equips femení i masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugats'hagin ajornat. Els casos positius de COVID-19 són d'una jugadora del CP Areces Ecopilas Asturhockey i d'un jugador del CP Areces Pavitek.

El sénior A femení del PHC Sant Cugat tenia molts números de sumar els 3 punts en joc tenint en compte que aquest diumenge, 10 de gener, a les 12.30 hores, al Pavelló 2, havia de rebre el 8è i últim classificat, el CP Areces Ecopilas Asturhockey, amb tan sols 3 punts. Aquest partit corresponia a la 12a i antepenúltima jornada de la primera fase (grup B) de l'OK Lliga Femenina.

Les de Beto Borregan són 5es amb 14 punts, a només una posició de jugar el play-off pel títol i la Copa de la Reina, plaça que ocupa el CP Vila-sana amb 16 punts. Precisament, el PHC Sant Cugat visitarà el conjunt lleidatà el dissabte 16 de gener, a les 20 hores.

Doble jornada lluny de Sant Cugat

El primer equip masculí del PHC Sant Cugat havia de jugar una doble jornada de lliga fora de casa, però un cas positiu de COVID-19 en la plantilla del CP Areces Pavitek ha provocat, de nou, la suspensió d'aquest enfrontament. Els de Joan Carles Vadillo tampoc podran jugar contra el Club Compañía de María perquè aquest conjunt es va enfrontar en l'última jornada de lliga al CP Areces Pavitek, amb una victòria (8-2) pels asturians.

El PHC Sant Cugat és 5è amb 14 punts, i si hagués sumat els 6 punts en joc d'aquest cap de setmana podria haver arribat a situar-se en la 3a posició. Els de Joan Carles Vadillo són, amb 40 gols -amb el CP Vilafranca- el conjunt més golejador de la lliga.

El dissabte 9 de gener, a les 19 hores, havia de jugar a A Coruña, a la pista del Club Compañía de María, que és 12è i últim amb només 3 punts i un balanç d'1 victòria i 8 derrotes. El conjunt gallec ha perdut els 4 partits que ha jugat a casa i, a més, amb 49 gols en contra, és l'equip que rep menys gols d'aquesta OK Lliga Plata Nord. Aquest enfrontament correspon a la 10a jornada de lliga, la penúltima de la primera volta.

Partit ajornat per segona vegada
I el diumenge 10 de gener, a les 18 hores, havia de jugar a Grado (Astúries), a la pista del CP Areces Pavitek, 11è i penúltim amb tan sols 5 punts i un balanç en el campionat d'1 victòria, 2 empats i 5 derrotes. El conjunt asturià és, amb 35 gols, l'equip que encaixa més gols en la lliga, i amb 22 gols, el tercer conjunt que fa menys gols. El CP Areces Pavitek té un balanç a casa d'1 victòria (amb el Club Compañía de Maria, 8-2), 2 empats i 1 derrota. Aquest era un partit ajornat de la 7a jornada de la competició.

Els de Joan Carles Vadillo tenen molt difícil ser a la Copa de la Princesa

El fet que el PHC Sant Cugat no pugui jugar aquests 2 partits quan tan sols falten 2 jornades perquè acabi la primera volta dificulta encara més que els de Joan Carles Vadillo puguin classificar-se -ho fan els dos primers de cada grup- per jugar la Copa de la Princesa. El CP Manlleu i l'HC Sant Just tenen 21 punts, i el PHC Sant Cugat, 15 punts.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Sant Cugat Creix.