Notícies

Els equips sub-16 i sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat, campió i subcampió d'Espanya de Clubs

11.05.2023

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El Club de Rugby Sant Cugat és un dels millors clubs de formació de l'Estat espanyol. I ho demostra el fet que els equips sub-16 i sub-18 de l'entitat s'han coronat campió i subcampió d'Espanya de Clubs.

L'equip sub-16 A del Club de Rugby Sant Cugat és el nou campió d'Espanya de la categoria i supera, així, el subcampionat que va assolir el curs passat, el 2021-2022. En la final, els de Dani López han derrotat (17-20) l'Alcobendas Rugby.

En la primera fase del campionat, que ha liderat el grup B, ha guanyat els 3 partits, contra el CR Liceo Francés de Madrid (10-7); l'Hernani CRE del País Basc (59-0), i el CR El Salvador de Valladolid (17-10).

El Campionat d'Espanya Sub-16 de Clubs s'ha jugat aquest cap de setmana del 6 i 7 de maig, a Valladolid, amb la participació dels 8 millors equips de l'Estat espanyol.

Cal recordar que els blau-i-negre són, també, els actuals campions de Catalunya, títol que van aixecar el passat 15 d'abril quan en la final van derrotar (40-10) la UE Santboiana.

El conjunt sub-18 revalida el subcampionat d'Espanya

L'equip sub-18 A del Club de Rugby Sant Cugat ha aconseguit, per segon any consecutiu, el Campionat d'Espanya de Clubs, que es va jugar el cap de setmana del 29 i 30 d'abril a Valladolid, amb 8 equips participants. En la final, el CR Sant Cugat va perdre amb l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas Rugby de Madrid, per 29 punts a 8.

Enquadrat en el grup B, els de Fede Gómez han superat els 3 enfrontaments, davant l'Alcobendas Rugby (17-14); l'Hernani CRE del País Basc (21-19), i el CR El Salvador de Valladolid (5-0). Així, han acabat liderant aquest grup.

Cal recordar que els santcugatencs van aixecar el passat 15 d'abril el Campionat de Catalunya, guanyant en la final (31-13) la UE Santboiana.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO de l'equip sub-16 del CR Sant Cugat: Pau Bernal.

FOTO de l'equip sub-18 del CR Sant Cugat: Maria Ortiz.