Notícies

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, protagonista del primer àlbum oficial de cromos de l'OK Lliga

07.04.2021

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, protagonista del primer àlbum oficial de cromos de l'OK Lliga

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat serà un dels protagonistes del primer àlbum oficial de cromos de 72 pàgines amb les fotografies individuals de les jugadores, jugadors i entrenadors (2) dels 16 conjunts femenins i masculins de l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei sobre patins estatal. Aquesta és una iniciativa de la Federació Espanyola de Patinatge, Icromos -responsable del disseny i la comercialització-, la Asociación Nacional de Clubes de Hockey Patines (ACHP) i el web de notícies Mundo Hockey. Aquesta col·lecció reuneix, per primera vegada a l'Estat espanyol, la lliga masculina i femenina d'un esport d'elit en un sol àlbum, amb 22 clubs catalans i 5 de la resta de l'Estat espanyol. Icromos ha explicat a SantCugatCreix que l'àlbum (s'han imprès 3.000 exemplars) i els cromos (528) ja es podran comprar en línia, a Icromos, durant la setmana que ve.

 

15 cromos plastificats, amb un disseny modern i elaborat

Cada equip tindrà 15 cromos plastificats amb fotografies d'acció de joc real d'aquesta temporada 2020-2021, amb un disseny modern i elaborat, amb imatges captades per diferents fotògrafs, amateurs i professionals, apassionats per aquest esport tan arrelat al nostre país, Catalunya, amb un espectacular palmarès de títols estatals, europeus i mundials. Cada àlbum tindrà un cost de 5 euros, i un sobre amb 8 cromos costarà 1 euro.

FOTO: Icromos.

 

Com adquirir l'àlbum i els cromos

Hi haurà 3 maneres de poder aconseguir l'àlbum i els sobres de cromos: al web d'Icromos, amb diferents paquets i ofertes; als mateixos clubs, i en diferents botigues especialitzades en hoquei sobre patins. Per exemple, a Icromos, amb el preu habitual de venda, es podrà adquirir un paquet per ajudar a completar la col·lecció, en el que d'una sola vegada es podrà comprar l'àlbum i 400 cromos ensobrats, el que significa més del 75% del total de la col·lecció, sense cap cromo repetit. Icromos disposa d'un correu electrònic exclusiu per a qualsevol consulta, que és okligacromos@gmail.com.

 

Maria Rosa Tamburini: "Ens hi sentim reflectides, és un pas important i un reconeixement"

En declaracions a SantCugatCreix, Maria Rosa Tamburini, exjugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ara segona entrenadora del primer equip femení de l'entitat, ha assegurat que aquesta és "una excel·lent iniciativa. Estic molt contenta perquè s'equipara la lliga masculina a la femenina, que no acostuma a passar. Ens hi sentim reflectides, és un pas important i un reconeixement".

 

Més visualització de l'hoquei sobre patins català

Amb aquesta col·lecció, de qualitat, l'hoquei sobre patins català encara tindrà més visibilitat, i els jugadors i jugadores de base de tots els clubs catalans, i també els aficionats, podran col·leccionar els seus jugadors i jugadores preferits, intercanviant cromos amb els seus amics i amigues.

 

Fotografia del PHC Sant Cugat masculí

En aquest àlbum també hi apareixerà una fotografia del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, amb la resta d'equips de l'OK LLiga Plata Nord i Sud.

 

FOTO: Icromos.

 

Carles Domènech, Jordi Pons i Bernat de Pablo, també protagonistes

Tres santcugatencs també són protagonistes en aquest àlbum. El jugador Carles Domènech, màxim golejador d'aquesta competició, es va coronar campió d'Europa Sub-17, al 2019 a Torres Vedras (Portugal), amb la selecció espanyola sub-17, mentre que el porter Jordi Pons i el metge Bernat de Pablo es van adjudicar, amb el combinat espanyol sub-19, el Campionat del Món Sub-19, en els WRG Barcelona 2019.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix.