Notícies

El juvenil A, el cadet A i l'infantil A del DSV CV Sant Cugat tornen a la categoria més alta del voleibol català

19.02.2021

El juvenil A, el cadet A i l'infantil A del DSV CV Sant Cugat tornen a la categoria més alta del voleibol català

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El juvenil A, el cadet A i l'infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat tornen a la competició de la 1a Divisió, la categoria més alta del voleibol català en equips de base, més de 4 mesos després d'haver jugat l'última jornada de lliga (jornada 3, el 9 i 10 d'octubre) per culpa de la pandèmia del coronavirus.

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat, líder, rep el CV Sant Quirze, 4t

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat, que lidera el grup A (8 equips) amb 9 punts, rep, en la 4a jornada de 9 partits de lliga, el dissabte 20 de febrer, a les 16 hores, al pavelló de Valldoreix, el CV Sant Quirze, 4t amb 5 punts. Fins al moment, el conjunt santcugatenc ha derrotat el CV Vall d'Hebron (1-3), el CV Premià de Dalt Maresme (3-0) i l'AEC Vallbona Granollers (0-3).

El cadet A del DSV CV Sant Cugat, 2n, rep el líder, el CV Sant Quirze

El cadet A del DSV CV Sant Cugat, 2n de 10 equips amb 8 punts, rep el dissabte 20 de febrer, a les 17.45 hores, al pavelló de Valldoreix, el CV Sant Quirze, que és el líder d'aquest grup A amb 8 punts (3 victòries de 3 partits). Aquest partit correspon a la 4a jornada de les 9 de la competició. Les santcugatenques, que també han guanyat els 3 primers partits de lliga, han superat amb anterioritat el CV Vall d'Hebron (2-3), el CV Premià de Dalt Maresme (3-0) i l'AEC Vallbona Granollers (1-3).

El partit infantil DSV CV Sant Cugat-CV Sant Quirze, ajornat

En la 4a de les 9 jornades del grup A, l'infantil A del DSV CV Sant Cugat, que és 4t de 10 equips amb 5 punts amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota, havia de rebre el dissabte 20 de febrer, a les 11.30 hores, al pavelló de Valldoreix, el CV Sant Quirze, 2n amb 5 punts (2 victòries i 1 derrota). El partit, però, ha estat ajornat. En les 3 jornades anteriors, el DSV CV Sant Cugat de Joshua Pérez ha superat el CVB Barça (3-1) i l'AEC Vallbona Granollers (1-3), i ha perdut amb el Vòlei Vilassar (3-2), en la 1a jornada del campionat.

Toni Alemany: "L'objectiu d'aquests 3 equips és intentar guanyar els campionats de Catalunya i està entre els millors en els campionats d'Espanya"

El director tècnic esportiu del DSV CV Sant Cugat, Toni Alemany, ha explicat que "tot i que aquesta temporada està sent molt estranya, l'objectiu d'aquests 3 equips és intentar guanyar els campionats de Catalunya i està entre els millors en els campionats d'Espanya".

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Voleibol Sant Cugat.