El Patí Hoquei Club supera el SHUM Maçanet, amb cinc gols de Pau Gilabert

31.10.2020

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

TEXT: Àlex López Puig

Victòria contundent (9-3) del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat davant el SHUM Maçanet Frit Ravich, equip que els vermell-i-negres no havien pogut superar en els últims 4 partits en què s’han enfrontat en la lliga, amb un balanç de 3 derrotes i 1 empat.

Amb aquest triomf, el PHC Sant Cugat ja és 3r en l'OK Lliga Plata Nord i abandona el 9è lloc de 12 equips que ocupava fins ara. Amb un partit ajornat de la 3a jornada que ha de jugar a la pista de l’RC Jolaseta, els de Joan Carles Vadillo sumen 4 punts, els mateixos que el CP Tordera i el SHUM Maçanet. Són a 1 punt del segon, el CAA Dominicos, i a 3 punts del líder, el Deportivo Liceo.

Partit ajornat de la 2a jornada de lliga

El PHC Sant Cugat ha aconseguit la primera victòria de la temporada, també el primer triomf com a local, i encadena un balanç d’1 victòria i 1 empat, sense conèixer la derrota en el campionat. El partit, que s’ha jugat aquest dissabte, 31 d’octubre, a la tarda, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, a porta tancada per la COVID-19, correspon a la 2a jornada de lliga, partit que es va ajornar.

Tot i que el primer gol l’ha marcat Pau Gilabert en el minut 10 del primer temps, el PHC Sant Cugat ha disposat d’un munt d’ocasions per fer gol, però ha topat amb un espectacular Tomàs Ramírez, el porter del SHUM Maçanet, que ho ha parat tot. Després, però, sí que han marcat David Yepes i Carles Domènech, abans de marxar al descans. En la represa han marcat Joan Farnés (2) i Pau Gilabert (4).

Vadillo: “És molt important adaptar-se a la nova situació que ha generat la COVID-19”

Després del partit, Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat, ha assenyalat en declaracions a Sant Cugat Creix que “hem fet un partit molt complet. En la primera part hem generat moltes ocasions, però històricament sempre ens ha costat materialitzar tot el que generem”. Per a Vadillo és molt important adaptar-se a la nova situació que ha generat la COVID-19: “Aquesta temporada serà irregular i una de les claus serà adaptar-se en aquesta falta de ritme”. També ha dit que “tot i no jugar, estem treballant molt bé en els entrenaments. Estic molt content amb l’equip. Està molt concentrat”.

Pau Gilabert, amb 5 gols, el protagonista del partit

El dorsal número 12 i capità del PHC Sant Cugat, Pau Gilabert, ha anotat 5 dels 9 gols del seu equip. Amb els seus primers 5 gols en la lliga marcats en el segon partit del campionat -en el primer el PHC Sant Cugat va empatar (4-4) a la pista del CP Tordera-, el jugador ja és el 5è màxim golejador de la competició.

El conjunt de Maçanet de la Selva (Girona), que arribava al Pavelló 2 com a 3r classificat en el campionat, havia guanyat fins al moment el CP Areces (8-0) i empatat a casa (5-5) contra el CAA Dominicos. En les seves files hi juga el quart màxim golejador de la categoria, Roger Presas, que avui ha fet el primer gol del seu equip i que ja ha anotat un total de 5 gols en la competició.

El PHC Sant Cugat rebrà el CP Manlleu, que no ha jugat cap partit

En partit corresponent a la 4a jornada de lliga, el PHC Sant Cugat tornarà a jugar a casa, al Pavelló 2, davant el CP Manlleu Embotits Solà, que és 10è amb 0 punts, però que encara no ha jugat cap partit. Serà el diumenge 8 de novembre, a les 16 hores.