Notícies

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya a la pista del CAA Domicos i es reenganxa en la lluita per l'ascens a la màxima categoria estatal

18.04.2021

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Cop sobre la taula del Patí Hoquei Club Sant Cugat per reenganxar-se en la lluita per l'ascens a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga. Després de perdre (7-4) amb l'aleshores 11è i penúltim classificat de l'OK LLiga Plata Nord, el Capellades HC, el PHC Sant Cugat s'ha imposat (5-6) a la pista 9è de 12 equips, el CAA Dominicos, aquest dissabte 18 d'abril, a la nit, a A Coruña. Aquesta ha significat la tercera victòria fora de casa dels vermell-i-negres en la competició.

Amb opcions en les 2 últimes jornades de lliga

Quan falten 2 jornades perquè acabi el campionat, el PHC Sant Cugat continua 4t, ara amb 39 punts, a 1 punt del CP Vilafranca, que ha ensopegat (3-2) a la pista del Deportivo Liceo B; a 2 punts de l'HC Sant Just, i a 3 punts del líder, el CP Manlleu, que també ha perdut (4-3) a la pista del SHUM Maçanet, ara 5è amb 33 punts i 1 partit ajornat. Cal tenir en compte, però, que els santcugatencs tenen el goal average particular a favor amb els 3 primers classificats.

David Toda atura un penal en les últimes dècimes de segon del partit

El PHC Sant Cugat s'ha imposat, no sense dificultats, a la pista del CAA Dominicos, l'únic equip que aquesta temporada ha estat capaç de treure-li 1 punt (6-6) als vermell-i-negres al Pavelló 2, que han guanyat la resta d'enfrontaments. Amb dècimes en el marcador perquè finalitzés el partit, els àrbitres han xiulat un discutit penal contra els de Joan Carles Vadillo, però David Toda, sempre decisiu en els moments clau, l'ha aturat. El capità Pau Gilabert ha fet el primer dels seus 3 gols en el minut 5, però els gallecs han capgirat el marcador en 4 minuts, en el 7 i el 9. Xavi Serrallonga ha empatat a 2 gols en el minut 11, i 2 minuts més tard el CAA Dominicos ha fet el 3 a 2. Però 44 segons abans d'arribar al descans, Gilabert va anotar el 3 a 3.

El segon període, pel PHC Sant Cugat

En el minut 6 del segon temps, el conjunt de A Coruña va fer el 4 a 3. A partir del minut 9 es va produir la remuntada del PHC Sant Cugat. Carles Domènech va fer el 4 a 4 i el 4-5, aquest en el minut 11. A 3 minuts i 57 segons del final del matx, Gilabert, de nou, va marcar el 4 a 6. A només 1 minut i 29 segons, el CAA Dominicos va establir el 5 a 6 definitiu. A 48 segons, Gilabert no ha aprofitat una falta directa.

David Yepes, baixa per motius professionals

Els jugadors del PHC Sant Cugat han fet un desgast físic enorme, ja que només tenien 2 jugadors i 1 porter a la banqueta, mentre el CAA Dominicos tenien 4 jugadors i 1 porter. David Yepes, per motius professionals, no s'ha pogut desplaçar amb l'equip a A Coruña.

Joan Carles Vadillo: "Ha estat una victòria molt, molt patida fins al final, literalment"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha assegurat en declaracions a SantCugatCreix, que "ha estat una victòria molt, molt patida fins al final, literalment. En línies generals, hem fet un bon partit. En la primera part hem estat molt tous a l'hora de replegar-nos i ens ha costat 3 gols que no reflectia el bon paper que estàvem fent a la pista. En la segona part, tot i anar pel darrere en el marcador amb el quart gol del Dominicos, l'equip ha donat la cara, no ens hem vingut a baix i hem seguit treballant. Hem ajustat bastant bé l'aspecte defensiu, sobretot amb el replegament i ens hem posat per davant en el marcador amb comoditat. Però en l'últim minut una mica boig, diverses decisions arbitrals discutibles han fet que tinguéssim l'ai al cor fins al final del partit. Hem estat justos vencedors".

Joan Carles Vadillo: "Lluitarem fins al final i tant de bo que aquesta vegada pugui sortir cara"

Vadillo també ha assenyalat que "els dos últims partits de lliga que queden els plantegem amb l'objectiu d'intentar guanyar el partit del Club Compañía de María per poder estar vius en l'última jornada amb possibilitats de lluitar per l'ascens. Ho lluitarem fins al final i tant de bo que aquesta vegada pugui sortir cara".

El PHC Sant Cugat rebrà en la penúltima jornada el 12è i últim classificat, que només té 4 punts

El PHC Sant Cugat rebrà el 12è i últim classificat amb tan sols 4 punts, el Club Compañía de Maria de A Coruña, el dissabte 24 d'abril, a les 20 hores (horari unificat), al Pavelló 2. I ja en la 22a i última jornada del campionat, el PHC Sant Cugat visitarà el Deportivo Liceo B, 5è amb 31 punts, el dissabte 8 de maig, a les 20 hores (horari unificat).

TEXT: Àlex López Puig.