Notícies

El Junior FC afronta les semifinals de la Final a 4 de la Lliga Iberdrola al camp del Club de Campo

06.05.2022

El Junior FC afronta les semifinals de la Final a 4 de la Lliga Iberdrola al camp del Club de Campo

JUNIOR FC

Després de penjar-se una històrica medalla de bronze en l'Euro Hockey League (EHL), la màxima competició europea de clubs, el primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC afronta aquest dissabte, 7 de maig, a les 11 hores, les semifinals de la Lliga Iberdrola. Ho farà contra el Club de Campo de Madrid, a les seves instal·lacions. El partit es podrà seguir en directe per Teledeporte. L'altra semifinal la jugaran, a les 13 hores, Sanse Complutense (2n, amb 41 punts) i RC Polo (3r, amb 37 punts).

El Club de Campo de Madrid arriba a la Final a 4 com a campió de la lliga regular, amb 46 punts i un balanç de 15 victòries, 1 empat i 2 derrotes. El Junior FC no ha finalitzat 2n com en les últimes edicions. Ha acabat 4t amb 37 punts i un balanç de 12 victòries, 1 empat i 5 derrotes.

L'entrenador del Junior FC, Marcel Malgosa, ha assenyalat que "som dos equips que ens coneixem molt, i serà un partit amb molta pressió".

En les últimes 5 edicions de la Lliga Iberdrola, el Junior FC ha estat subcampió de lliga, mentre que el Club de Campo ha guanyat 4 de les 5 edicions. La temporada 2017-2018, el campió va ser la Real Sociedad.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Federació Espanyola de Hockey.