Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya a la pista de l'Haro i entra en el play-off pel títol de la Superlliga Iberdrola

21.02.2021

El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya a la pista de l'Haro i entra en el play-off pel títol de la Superlliga Iberdrola

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Per primera vegada aquesta temporada, i quan tan sols li queden 2 partits per acabar la Superlliga Iberdrola, el primer equip femení del DSV CV Sant Cugat s'ha col.locat en zona de play-off pel títol de la màxima categoria del voleibol estatal. Després de superar en la darrera jornada, per un contundent 3 sets a 0 l'aleshores líder del campionat, el Sanaya Libby's La Laguna (CV Haris), aquest dissabte, 20 de febrer, a la tarda, les vermell-i-negres li han pres la 6a plaça i a la seva pista a l'Osacc Haro Rioja Vóley, el rival directe en la lluita per disputar el play-off pel títol. Les de Rafa Ruiz han guanyat 1 -3, amb parcials de 29-27, 24-26, 23-25 i 22-25, i li han guanyat l'average particular, ja que en el partit d'anada (8a jornada), que es va jugar el 14 de novembre, el DSV CV Sant Cugat va perdre per un ajustat 2 a 3. Ara, les santcugatenques són 6es a 4 punts del CV Kiele (38 punts) i les de la Rioja, 7es. Ambdós equips tenen 34 punts i 1 partit ajornat.

Ocupava la 7a plaça des de la 10a jornada de lliga

Des de la 10a jornada del campionat que el DSV CV Sant Cugat ocupava la 7a posició, a només un lloc de classificar-se per disputar el play-off pel títol, que el jugaran els 6 primers equips un cop acabi la lliga regular.

9 victòries dels últims 12 partits

El primer equip femení del DSV CV Sant Cugat ha aconseguit una victòria clau en el seu objectiu de jugar, per primera vegada en la història, el play-off pel títol de lliga. Les vermell-i-negres, que tenen un balanç en la competició de 12 victòries i 8 derrotes, han aconseguit la 3a victòria consecutiva en la competició. Dels últims 12 enfrontaments en el campionat, les de Sant Cugat n'han guanyat 9 i, de moment, han aconseguit més punts en els 9 primers partits de la segona volta (18 punts) que de la primera (10 punts).

Els 2 partits que li queden per jugar al DSV CV Sant Cugat abans que acabi la Superlliga Iberdrola són els següents:

-27 de febrer, a les 17 hores: DSV CV Sant Cugat (6è, amb 34 punts i 1 partit ajornat)-CV Sayre CC La Ballena (10è i antepenúltim, amb 16 punts i 3 partits ajornats). Partit ajornat del 16 de gener.

-6 de març, a les 18 hores: DSV CV Sant Cugat (6è, amb 34 punts i 1 partit ajornat)-Cajasol Vóley Dos Hermanas (9è, amb 19 punts i 2 partits ajornat).

Els 2 partits que li queden per jugar a l'Osaac Haro Rioja Vóley abans que acabi la Superlliga Iberdrola són els següents:

-3 de març, a les 17.30 hores: Osaac Haro Rioja Vólley (7è, amb 34 punts i 1 partit ajornat)-FC Cartagena Algar Surmenor (12è i últim, amb 10 punts i 3 partits ajornats).

-6 de març, a les 18 hores: Avarca de Menorca (3r, amb 44 punts)-Osaac Haro Rioja Vólley (7è, amb 34 punts i 1 partit ajornat).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Mireia Norberto / Club Voleibol Sant Cugat.