Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, eliminat de la Copa de la Reina pel Cajasol Voley Dos Hermanas, en un partit molt igualat

18.02.2023

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, eliminat de la Copa de la Reina pel Cajasol Voley Dos Hermanas, en un partit molt igualat

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

En un partit del tot igualat, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (0-3) davant el Cajasol Voley Dos Hermanas, en els quarts de final de la Copa de la Reina, que del divendres 17 al diumenge 19 de febrer es juga al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El conjunt de Dos Hermanas (província de Sevilla), 4t en la Lliga Iberdrola amb 6 punts més que les santcugatenques, s'ha mostrat més sòlid que les santcugatenques, 5es en la màxima categoria estatal.

Els 3 sets (20-15, 21-25 i 24-26) han estat molt igualats, disputats punt a punt, i el Cajasol Voley Dos Hermanas, amb 4 jugadores estrangeres, només ha aconseguit allunyar-se de les vermell-i-negres en el marcador en el final de cada set.

Rafa Ruiz: "Ens han faltat dues coses: convicció i que no hem sabut gestionar els moments importants del partit"

Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, ha explicat després del partit que "ens han faltat dues coses. Una, convicció. Hi ha hagut un moment que, realment, teníem el partit. Cajasol s'estava equivocant, estava fent errors i nosaltres no hem acabat de creure que podíem guanyar aquest partit. I el segon error és que no hem sabut gestionar els moments importants del partit. Hi ha hagut moments on Cajasol s'estava equivocant molt i nosaltres estàvem en bona dinàmica, però de seguida encadenàvem un o dos errors i els deixàvem que tornessin a entrar en el partit. Cajasol ha fet un gran partit, són un gran equip i sabíem que seria difícil".

El DSV CV Sant Cugat, que ha jugat la Copa de la Reina per tercera vegada -segona consecutiva- en la seva història (la primera va ser la temporada 1995-1996), s'ha enfrontat al Cajasol Voley Dos Hermanas, equip que en les últimes 4 edicions no ha competit en la Copa de la Reina. En la Lliga Iberdrola, les de Dos Hermanas han guanyat els dos partits (0-3 i 3-0) a les vermell-i-negre.

El DSV CV Sant Cugat organitza, per primera vegada, la Copa de la Reina

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitza, per primera vegada en els seus 35 anys d'història, la Copa de la Reina Iberdrola. En el torneig del KO hi participen els 5 primers equips classificats un cop va acabar la primera volta de la Lliga Iberdrola, el 12 de desembre, en l'11a jornada, més el DSV CV Sant Cugat com a club amfitrió. Així, Sant Cugat està gaudint dels millors equips espanyols de voleibol femení. Després que es jugués a Salou l'any 2012, la Copa de la Reina es decidirà, per segona vegada, a Catalunya, ara a Sant Cugat.

Quadre de competició:

Divendres 17 de febrer (quarts de final):
-17 hores: Avarca de Menorca 0 - CV Kiele Socuéllamos 3.
-20 hores: DSV CV Sant Cugat 0 - Cajasol Voley Dos Hermanas 3.

Dissabte 18 de febrer (semifinals):
-16.30 hores: CV Hidramar Gran Canaria (1r)-Guanyador de l'Avarca de Menorca-CV Kiele Socuéllamos.
-19.30 hores: CV Tenerife Libby's La Laguna (3r)-Guanyador del DSV CV Sant Cugat-Cajasol Voley Dos Hermanas.

Diumenge 19 de febrer:
-12.30 hores: Final.

L'actual campió és el CV Tenerife Libby's La Laguna, que el febrer del 2022 es va imposar en la final (3-1) a l'Arenal Emevé de Lugo, que va ser l'amfitrió. Llavors, el DSV CV Sant Cugat va caure davant el que seria el guanyador, el CV Tenerife Libby's La Laguna, per 3 sets a 0.

La 48a Copa de la Reina Iberdrola es convertirà en l'esdeveniment esportiu que més públic ha acollit fins ara el Pavelló 3. Per cada partit, el Pavelló 3 té una capacitat de 960 espectadors. Les entrades estan exhaurides.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.