Notícies

El DSV CV Sant Cugat B tanca l'any líder, en zona de promoció d'ascens a la categoria de plata del voleibol estatal

28.12.2020

El DSV CV Sant Cugat B tanca l'any líder, en zona de promoció d'ascens a la categoria de plata del voleibol estatal

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El sénior B del DSV Club Voleibol Sant Cugat posa punt final en l'any 2020 tornant a ocupar el lideratge del grup B de la Primera Divisió Estatal, posició que ja va ocupar en les jornades 3 i 4. Després de les primeres 11 jornades del campionat, les santcugatenques són primeres amb 27 punts, amb 1 punt més que el Club Natació Sabadell i 3 punts més que el CH Bordils, els dos únics equips que han aconseguit, fins ara, derrotar a les vermell-i-negres. El CN Sabadell ho va aconseguir en la 5a jornada (3-2), i el CH Bordils, en la 7a (1-3), en l'únic enfrontament en què el DSV CV Sant Cugat B no ha sumat cap punt.

9 victòries en 11 partits, el balanç de la primera volta

Un cop ha finalitzat la primera volta en la categoria de bronze del voleibol femení estatal, les de Sant Cugat han guanyat 9 dels 11 partits disputats i en 8 jornades han sumat 3 punts. Amb 30 sets a favor, conjuntament amb el CN Sabadell, el DSV CV Sant Cugat B és el conjunt que fa més sets, i amb 12 sets, és l'equip que li fan menys sets.

Jugar la promoció d'ascens a Superlliga 2 Femenina, l'objectiu d'aquesta campanya

El principal objectiu del DSV CV Sant Cugat B per aquesta temporada 2020-2021 és jugar la promoció d'ascens, però no pujar a Superlliga 2 Femenina. Les 2 primeres posicions són les que un cop acabi la lliga regular permetran jugar la promoció d'ascens a la categoria de plata del voleibol estatal femení, places que en la primera volta ja han ocupat fins a 6 ocasions (han estat segones en les jornades 6, 9 i 10), les tres últimes de manera consecutiva. La promoció d'ascens la jugaran els 2 primers classificats dels 4 grups de la categoria, i només 2 ascendiran.

Les protagonistes

El DSV CV Sant Cugat B el formen les següents jugadores: Clàudia Llauradó, Laura Rodríguez, Laia Almansa, Natalia Moreno, Sunna Roig, Magalí Montoro, Neus Sánchez, Annie Mira, Carla Pons, Claudia Rouco, Claudia Campanales, Míriam Ariza, Berta Isach, Laia Fox i Ivette Sánchez.

DSV CV Sant Cugat B-CVB Barça: primera jornada de la segona volta, el dissabte 16 de gener

En la pròxima jornada de lliga, la primera de la segona volta, el DSV CV Sant Cugat B rebrà el CVB Barça, el dissabte 16 de gener, a les 16 hores, al pavelló de Valldoreix. En el partit d'anada, les santcugatenques es van imposar per 2 sets a 3. L'equip blaugrana és 9è de 12 equips amb 12 punts, però en l'última jornada abans de les vacances de Nadal va superar el CN Sabadell per un contundent 0 sets a 3.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: DSV Club Voleibol Sant Cugat.