Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat rep l'antepenúltim, el Tatami RC, que només ha guanyat un partit de lliga

07.01.2021

El Club de Rugby Sant Cugat rep l'antepenúltim, el Tatami RC, que només ha guanyat un partit de lliga

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El primer equip del Club de Rugby Sant Cugat afronta les últimes 5 jornades de la primera fase (grup B) de la Divisió d'Honor B. El primer partit el jugarà aquest dissabte, 9 de gener, a les 16 hores, a la ZEM La Guinardera, contra el 10è i antepenúltim classificat, el Tatami Rugby Club de València. Els santcugatencs, 5 ns amb 16 punts, a 2 punts del 4t, l'RC L'Hospitalet, continuen lluitant per ocupar una de les primeres 6 posicions en la classificació que un cop acabi la primera fase els permetria disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi estatal. Si no fos així, haurien de jugar en una segona fase per mantenir la categoria i evitar el descens. La COVID-19 ha obligat a la Federació Espanyola de Rugby a aplicar modificacions en el calendari habitual de competició.

Dani Ripol: "El Tatami RC és un equip que juga molt directe i que li agrada tenir la pilota. Segur que serà un partit molt bonic de veure"

Per a l'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol, el Tatami RC "és un equip que juga molt directe i que li agrada tenir la pilota. Segur que serà un partit molt bonic de veure".

El CR Sant Cugat fitxa el centre argentí Nico Frigo

El Club de Rugby Sant Cugat s'ha reforçat aquestes vacances de Nadal amb Nico Frigo, un jugador argentí que juga en la posició de centre.

La resta de la convocatòria la integren 23 jugadors més, que són Josep Raya 'Parets', Josep Gruart, Eric Salcedo, Nil Oteros, Joel Moraira, Gerard Ginel, Albert Grima, Miguel Pelayo, Felipe Brill, Mathis Bruyere, Josep Serrés, Alex Rodríguez, Facundo Romano, Guillem de Pérez, Eric Abellán, Esteve Clarà, Ezequiel Biaggini, Santi Clapés, Joan Domènech, Marc Aira, Xavi Serrano, Joan Ros i David Hinojosa.

4 victòries i 2 derrotes, el balanç del CR Sant Cugat en el campionat

El CR Sant Cugat compta amb un balanç en la categoria de plata del rugbi estatal de 4 victòries i 2 derrotes, amb el CAU València i el CR La Vila, els 2 primers classificats. El Tatami RC, per la seva banda, encadena 5 derrotes consecutives en la lliga i només ha guanyat 1 partit. Va ser en la primera jornada al camp del BUC.

Calendari del CR Sant Cugat de les 5 jornades que falten per acabar aquesta primera fase:

-Jornada 7: CR Sant Cugat (5è, amb 16 punts)-Tatami RC (10è i antepenúltim, amb 5 punts). Dissabte 9 de gener, a les 16 hores.

-Jornada 8: RC València (8è, amb 10 punts)-CR Sant Cugat (5è, amb 16 punts). 16 o 17 de gener.

-Jornada 9: CR Sant Cugat (5è, amb 16 punts)-BUC (12è i últim, amb 1 punt). 23 o 24 de gener.

-Jornada 10: XV Barbarians Calvià (6è, amb 14 punts)-CR Sant Cugat (5è, amb 16 punts). 30 o 31 de gener.

-Jornada 11: CR Sant Cugat (5è, amb 16 punts)-Fénix Rugby (3r, amb 24 punts). 16 o 17 de gener.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Lali Puig.