Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat es juga, en l'última jornada i davant el 3r, la classificació per a la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor A

19.02.2021

El Club de Rugby Sant Cugat es juga, en l'última jornada i davant el 3r, la classificació per a la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor A

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El Club de Rugby Sant Cugat, 4t amb 26 punts, sabrà aquest dissabte, 20 de febrer, a la tarda, si, finalment, es classifica per a jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor A Masculina, la màxima categoria del rugbi estatal, i el títol de campió de la Divisió d'Honor B. I és que els santcugatencs són un dels 5 equips que en aquesta 11a i última jornada de la lliga regular del grup B es juguen les últimes 3 places -del 4t al 6è- que donen el bitllet per disputar la promoció d'ascens i el títol de lliga. D'aquestes 6 places ja hi ha 3 equips que, matemàticament, ja se l'han assegurat. Són el CR La Vila, CAU Rugby València i Fénix CR Zaragoza.

El CR Sant Cugat rep aquest dissabte, 20 de febrer, a les 17 hores, a la ZEM La Guinardera, el Fénix CR Zaragoza, 3r amb 39 punts i un balanç en la competició de 8 victòries i 2 derrotes, amb el CR La Vila (14-28) i CAU Rugby València (17-12). Si els blau-i-negres guanyen acabaran la lliga regular en la 4a posició i s'hauran assegurat, matemàticament, jugar la promoció d'ascens i el títol de lliga.

Els 5 partits clau són:

Dissabte, 20 de febrer:

-14 hores: CN Poble Nou (10è i antepenúltim, amb 10 punts)-Barbarians XV Calvià (8è, amb 20 punts).

-16 hores: Tatami RC (12è i últim, amb 5 punts)-RC València (5è, amb 23 punts).

-17 hores: CR Sant Cugat (4t, amb 26 punts)- Fénix CR Zaragoza (3r, amb 39 punts).

-17 hores: Gòtics RC (7è, amb 22 punts)-CAU Rugby València (2n, amb 44 punts).

Diumenge, 21 de febrer:

-11 hores: RC Akra Bárbara Alicante (9è, amb 15 punts)-RC L'Hospitalet (6è, amb 22 punts).

3 victòries i 2 derrotes, el balanç a la ZEM La Guinardera

Com a equip local, el CR Sant Cugat ha guanyat al Gòtics RC (17-16), al CN Poble Nou (29-15) i al Tatami RC (32-8), mentre que ha perdut amb el CAU Rugby València (9-42) i el BUC (29-31).

Dani Ripol: "L'equip està molt motivat i hem preparat el partit per guanyar-lo"

L'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol, ha assegurat que "l'equip està molt motivat i hem preparat el partit per guanyar-lo. Els hem estudiat. Sortirem a guanyar i donarem molta guerra. Sabem que és un partit complicat perquè aquest és un equip fet per pujar a Divisió d'Honor A".

Ha tornat el francès Paul Sidobre i Gerard Ginel és baixa per un cop al genoll

Per aquest partit amb el Fénix CR Zaragoza, el CR Sant Cugat recupera el francès Paul Sidobre, al desembre va marxar a França per estudis i que va jugar el seu últim partit contra el CN Poble Nou, el 12 de desembre. Per contra, és baixa Gerard Ginel, que un entrenament d'aquesta setmana s'ha donat un cop al genoll que l'impossibilita jugar aquest transcendental partit.

Si finalment el CR Sant Cugat no finalitza la lliga regular entre els 6 primers classificats, hauran de jugar la promoció de descens, arrossegant els punts dels partits que hagin aconseguit amb la resta d'equips del seu grup, com també en la promoció d'ascens i el títol de lliga.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix