Notícies

El Club Handbol Sant Cugat vol vèncer l'OAR Gràcia Sabadell per poder arribar en l'última jornada de lliga amb opcions de jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor Plata

06.05.2022

El Club Handbol Sant Cugat vol vèncer l'OAR Gràcia Sabadell per poder arribar en l'última jornada de lliga amb opcions de jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor Plata

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat juga aquest dissabte, 7 de maig, a les 19 hores, al Pavelló 3, el partit més important dels seus prop de 50 anys d'història. Els de Dani Ariño, 3rs amb 44 punts, han de guanyar l'OAR Gràcia Sabadell, 2n amb 45 punts, per poder afrontar la 30a i última jornada de lliga amb opcions d'assegurar-se la 2a posició final, que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor Plata, amb el campió de lliga que, molt probablement, serà dissabte el BM La Roca. El CH Sant Cugat ha de visitar el Club Joventut Handbol Mataró, 11è de 16 equips, el dissabte 14 de maig, a les 19 hores.

L'afició del CH Sant Cugat omplirà el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler en un partit transcendental

El Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler s'omplirà de gom a gom per l'afició del CH Sant Cugat que espera viure una jornada inoblidable, en l'últim partit de la temporada de 1a Nacional (grup D) al Pavelló 3. A banda de la sempre fidel afició, els jugadors del Club Handbol Sant Cugat comptaran amb diferents equips d'escoles de Sant Cugat que juguen a handbol a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). En el partit d'anada, l'OAR Gràcia Sabadell es va imposar per 37 gols a 34.

El partit el transmetrà en directe xala.cat

El partit de demà ha de ser una festa de l'handbol santcugatenc. Quan falten 2 jornades perquè acabi la lliga de la categoria de bronze de l'handbol estatal, l'objectiu és poder disputar, per primera vegada en els seus gairebé 50 anys d'història, la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata. El partit s'oferirà en directe per xala.cat.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Federació Catalana d'Handbol.