Notícies

El Club Handbol Sant Cugat, segon, visita una pista en què ha perdut en les últimes 5 temporades

21.11.2020

El Club Handbol Sant Cugat, segon, visita una pista en què ha perdut en les últimes 5 temporades

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

En la 8a jornada del grup D de la Primera Divisió Estatal, el Club Handbol Sant Cugat visita el Joventut Handbol Mataró, aquest dissabte, 21 de novembre, a les 18.30 hores. Els santcugatencs, que han guanyat els últims 4 partits i fa 5 jornades que no perden, visiten una pista en la qual han perdut en les darreres 5 temporades. El conjunt del Maresme és 9è amb 5 punts i les 2 úniques victòries que ha aconseguit fins al moment han estat en les 2 últimes jornades. La resta ha estat 1 empat i 4 derrotes.

El CH Sant Cugat és segon, amb els mateixos que el primer, el CH Esplugues

En les 2 últimes jornades, el CH Sant Cugat ocupa una segona posició històrica. Amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota, el CH Sant Cugat té 11 punts, els mateixos que el primer, el CH Esplugues, i el tercer, el CH Sant Quirze (amb 1 partit menys). El KH-7 BM Granollers B (amb 1 partit menys) té 2 punts menys que el CH Sant Cugat.

Els vermell-i-negres, els màxims golejadors de la lliga

Els santcugatencs són, amb 220 gols, el conjunt que anota més gols en la categoria de bronze de l'handbol estatal, mentre que els mataronins són el 4t equip més golejat de la lliga, amb 204 gols.

Amb 6 baixes

Per aquest partit, Andriy Xepkin i Maikel Núñez no podran comptar amb el porter Erik Villalba i els jugadors Marc Aballí, Aleix Vaz i Bernat Tous, ni tampoc amb els lesionats de llarga durada Mikel Rubiño i Dani Ferrer. L'equip, però, recupera a Bernat Abadal.

Maikel Núñez té molt clar que aquest "és un partit amb molta trampa. La del Joventut Handbol Mataró és una pista molt complicada. És un equip amb jugadors que fa molts anys que juguen junts, una generació molt bona de jugadors, amb experiència. És un equip que córrer molt, molt fet i consolidat a la categoria".

Marc Jordan, el màxim golejador del campionat

El santcugatenc Marc Jordan continua sent, amb 55 gols, el màxim golejador de la lliga.