Notícies

El Club Handbol Sant Cugat iniciarà la 1a Catalana Femenina a la pista de l'HC Perelló amb el repte d'ascendir a Lliga Catalana

07.09.2022

El Club Handbol Sant Cugat iniciarà la 1a Catalana Femenina a la pista de l'HC Perelló amb el repte d'ascendir a Lliga Catalana

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El sènior femení del Club Handbol Sant Cugat debutarà en el grup B de 1a Catalana a la pista de l'HC Perelló, que la temporada passada va finalitzar 6è en la primera fase (grup A). Aquest partit es jugarà el cap de setmana del 24 i 25 de setembre. En la 2a jornada d'aquesta primera fase del campionat, amb 9 equips i 18 jornades, les vermell-i-negres jugaran el seu primer partit al Pavelló 3, contra l'H. Santpedor, l'1 o el 2 d'octubre.

Marc González: "Estem treballant al màxim, amb moltes ganes i bé, però encara ens queden jugadores per arribar. No sé si arribarem aquest partit amb el rodatge suficient. És una incògnita"

Marc González, entrenador del CH Sant Cugat, ha explicat que "no tinc gaire referència del rival, sé que s'ha reforçat. La temporada passada vam guanyar a la seva pista (18-25) i vam empatar a casa (23-23). Estem treballant al màxim, amb moltes ganes i bé, però encara ens queden jugadores per arribar. No sé si arribarem aquest partit amb el rodatge suficient. És una incògnita".

Calendari de la primera volta

En la primera volta de la lliga, el CH Sant Cugat jugarà 4 partits com a visitant, a les pistes de l'HC Perelló, l'HC Amposta (ha ascendit de 2a Catalana), l'HC Laietà Argentona SF i el CH Igualada, que també ha pujat procedent de 2a Catalana.

Per la seva banda, al Pavelló 3 afrontarà els següents 4 adversaris: H. Santpedor, Lleida HC B, CH Cardedeu, que ha descendit de Lliga Catalana, i OAR Gràcia Sabadell Athletic.

El CH Sant Cugat va finalitzar la campanya anterior en la 4a plaça de 9 conjunts en la primera fase i, així, es va quedar a un lloc de jugar la fase d'ascens.

De 2 a 1 equip sènior

La principal novetat d'aquesta temporada és que el Club Handbol Sant Cugat ha reduït de 2 a 1 els equips sèniors femenins, amb l'objectiu de lluitar per ascendir a Lliga Catalana, la màxima categoria de l'handbol català. De les 22 jugadores de la plantilla, 9 són del sènior A del curs anterior i 13, del sènior B. En aquesta línia, Marc González ha detallat que "això significa que hi haurà d'haver un procés d'adaptació i l'inici pot ser complicat".

Marc González: "L'objectiu és, com a mínim, classificar-nos per jugar la fase d'ascens. Sóc un guanyador"

Amb tot, Marc González assegura que l'objectiu és, "com a mínim, classificar-nos per jugar la fase d'ascens. Sóc un guanyador". D'aquesta manera, les santcugatenques hauran de finalitzar la primera fase entre les 5 primeres, de 9 conjunts.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.