Notícies

El Club Handbol Sant Cugat guanya el primer dels tres partits que ha de jugar en 8 dies

28.02.2021

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El Club Handbol Sant Cugat no falla i segueix oferint la seva millor versió en la lliga del grup D de la 1a Divisió estatal, la categoria de bronze de l'estat espanyol. Els d'Andrei Xepkin i Maikel Núñez han superat (27-23) el CH La Salle Montcada, 10è de 16 equips amb 15 punts i un balanç en el campionat de 7 victòries, 1 empat i 9 derrotes. Els vermell-i-negres són 3rs amb 28 punts (13 victòries, 2 empats i 2 derrotes) i no han perdut cap partit dels últims 6 partits, amb 5 victòries i 1 empat. Al Pavelló 3 han aconseguit 15 dels 18 punts possibles, amb un excel·lent balanç de 7 victòries, 1 empat i 1 derrota. El CH Sant Cugat, amb 2 partits ajornats, és a 1 punt del CH Esplugues, que també té 2 partits ajornats, i a 6 punts del líder, el CH Sant Quirze.

El porter visitant i els 9 gols del santcugatenc Oriol Vaz, els destacats

Aquest enfrontament no ha pogut comptar ni amb Marc Jordan, 3r màxim golejador de la categoria, amb 114 gols, ni Víctor Sáez, 2n amb 127 gols. La primera meitat l'ha dominat el CH Sant Cugat, que ha anat de menys a més i ha marxat al descans amb 5 gols d'avantatge (17-12), màxima avantatge dels primers 30 minuts de joc. En el segon període, els vermell-i-negres han jugat a un gran nivell i, després d'haver de jugar 2 minuts amb 4 jugadors per l'exclusió de 2 minuts a 2 jugadors locals, ha assolit la màxima avantatge del xoc, 23-16 (7 gols). En els últims minuts de partit, els de Montcada i Reixac han arribat a situar-se a 2 gols (24-22), però finalment l'enfrontament ha finalitzat amb un 27 a 23. Cal destacar l'actuació del porter visitant i els 9 gols del santcugatenc Oriol Vaz, màxim golejador del partit.

3 partits en només 8 dies

El CH Sant Cugat haurà d'afrontar 3 partits en només 8 dies. Després de jugar aquest dissabte, 27 de febrer, a la tarda, contra el CH La Salle Montcada, el pròxim dimecres 3 de marc, a les 21.15 hores, rebrà el CH Sant Esteve Sesrovires, 12è amb 11 punts. Aquest és un partit ajornat corresponent a la 13a jornada de la competició. Posteriorment, el dissabte 6 de marc, a les 18.15 hores, jugaran a la pista de l'H. Sant Joan Despí, 9è amb 15 punts, en la 20a jornada de campionat (falten 11 jornades perquè acabi la lliga).

El CH Esplugues-CH Sant Cugat, partit ajornat de la 15a jornada, el dijous 25 de març

L'altre partit ajornat -de la 15a jornada- que té el CH Sant Cugat el disputarà el dijous 25 de març, a les 21.30 hores, quan visitarà la pista del CH Esplugues, 2n amb 29 punts, amb només 1 punt més que els santcugatencs.

TEXT: Àlex López Puig.