Notícies

El Club Handbol Sant Cugat derrota el Club Joventut Handbol Mataró, ara ja amb públic a les grades del Pavelló 3

28.03.2021

El Club Handbol Sant Cugat derrota el Club Joventut Handbol Mataró, ara ja amb públic a les grades del Pavelló 3

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Després de dos partits consecutius sense conèixer la victòria (empat a 27 gols a la pista de l'OAR Gràcia, 11è a la taula, i derrota a les instal·lacions del CH Esplugues, 2n, per 35 a 26), el Club Handbol Sant Cugat s'ha imposat (33-26) al Club Joventut Handbol Mataró, 9è classificat.

En tan sols 8 dies, i per segona vegada aquesta temporada 2020-2021, el CH Sant Cugat ha disputat 3 partits, contra l'OAR Gràcia, el CH Esplugues i el Club Joventut Handbol Mataró, aquest últim el dissabte 27 de març, al vespre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en la 23a jornada de lliga del grup D de la Primera Divisió Estatal.

Per fi, amb públic a les grades del Pavelló 3

La novetat més significativa d'aquest partit entre el CH Sant Cugat i el conjunt de Mataró és que, que per primera vegada en aquesta temporada 2020-2021, el Pavelló 3 de la ZEM de la Rambla del Celler ha obert les portes, amb limitació de públic, perquè els aficionats del CH Sant Cugat poguessin gaudir de l'excel·lent temporada del primer equip masculí. Més de 80 persones no s'ho han volgut perdre.

Quan falten 7 jornades (14 punts en joc) perquè acabi la lliga regular, el CH Sant Cugat continua 3r amb 35 punts, a 4 punts del CH Esplugues (39 punts i 1 partit ajornat) i a 5 punts del líder, el CH Sant Quirze (40 punts i 1 partit ajornat). Així que, en aquests moments, el CH Sant Quirze i el CH Esplugues serien els 2 equips que jugarien la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, la segona màxima categoria de l'handbol estatal.

En aquest partit davant el Club Joventut Handbol Mataró, l'equip ha recuperat Aleix Vaz, però tampoc han pogut jugar els lesionats Marc Jordan, Marc Aballí, Arnau Domingo i Mikel Rubiño, aquest últim baixa de llarga durada.

(seguirà ampliació)

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Anna Maymús.