Notícies

EL FINAL CONFERENCE E4S EL PROPER 19 DE JUNY A SANT CUGAT

06.06.2018

EL FINAL CONFERENCE E4S EL PROPER 19 DE JUNY A SANT CUGAT

ETHICS4SPORTS

L'acte de cloenda "Ethics4Sports. FINAL CONFERENCE", tindrà lloc al claustre del Monestir de Sant Cugat el proper dimarts 19 de juny a les 18 h. A la Final Conference hi assistirà tot el consorci Europeu E4S així com autoritats del nostre país i també convidats d'altres països europeus representats, i de la mateixa Unió Europea.
També hi assistiran representants de les entitats de Sant Cugat que han participat en el projecte adherint-se al pilot de SantCugatCreix i l'Ajuntament de Sant Cugat, atès que hi han participat activament en algun moment d'aquests dos anys i mig que hem desenvolupat aquest projecte.

 D'altra banda, també al claustre del Monestir a les 20 h es reconeixerà la tasca duta a terme pels entrenadors i esportistes que han participat activament en aquest projecte europeu, i procedirem a la primera "GRADUACIÓ E4S"
Assistiran a aquesta convocatòria 1 entrenador i 2 esportistes representants per cada equip de cada club, també hi podran assistir els delegats que ho desitgin. Tots ells en seran els autèntics protagonistes, hi participaran també els clubs dels altres països europeus que han participat en aquesta iniciativa.

Finalitzarem l'acte amb una gran FOTO GEGANT DE GRUP que deixarà empremta per a la història de l'esport de la nostra ciutat.

>>>>>Enllaç per a la inscripció<<<<<