Notícies

Doble jornada fora de casa del Patí Hoquei Club Sant Cugat, a les pistes dels dos últims classificats

05.01.2021

Doble jornada fora de casa del Patí Hoquei Club Sant Cugat, a les pistes dels dos últims classificats

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que només ha aconseguit, fins ara, 1 dels 9 punts jugats fora de casa, a les pistes del CP Tordera (4-4), l'HC Sant Just (7-4), i l'RC Jolaseta (2-1), afronta aquest cap de setmana del 9 i 10 de gener una doble jornada de lliga, i ho farà fora de casa, sense baixes.

Dissabte, a la pista del Club Compañía de María de A Coruña, cuer amb 1 victòria i 8 derrotes

Dissabte, a les 19 hores, jugarà a A Coruña, a la pista del Club Compañía de María, que és 12è i últim amb només 3 punts i un balanç d’1 victòria i 8 derrotes. El conjunt gallec ha perdut els 4 partits que ha jugat a casa i, a més, amb 49 gols en contra, és l’equip que rep menys gols d’aquesta OK Lliga Plata Nord. Aquest enfrontament correspon a la 10a jornada de lliga, la penúltima de la primera volta.

Diumenge, a Grado (Astúries), a la pista del CP Areces Pavitek, penúltim sent l’equip més golejat

El segon partit del PHC Sant Cugat el disputarà diumenge, a les 18 hores, a Grado (Astúries), a la pista del CP Areces Pavitek, 11è i penúltim amb tan sols 5 punts i un balanç en el campionat d’1 victòria, 2 empats i 5 derrotes. El conjunct asturià és, amb 35 gols, l’equip que encaixa més gols en la lliga, iamb 22 gols, el tercer conjunt que fa menys gols. El CP Areces Pavitek té un balanç a casa d’1 victòria (amb el Club Compañía de Maria, 8-2), 2 empats i 1 derrota. Aquest és un partit ajornat de la 7a jornada de la competició.

Si el PHC Sant Cugat suma els 6 punts en joc podria arribar a col·locar-se 3a en la taula

El PHC Sant Cugat és 5è amb 14 punts, però si suma els 6 punts en joc d’aquest cap de setmana podria arribar a situar-se en la 3a posició. Els de Joan Carles Vadillo són, amb 40 gols, -amb el CP Vilafranca- el conjunt més golejador de la lliga.

Vadillo: “Afrontem una doble jornada de lliga difícil, contra dos rivals que s’han reforçat i en dues pistes molt particulars i especials”

L’entrenador del PHC Sant Cugat, Juan Carlos Vadillo, ha assenyalat, en declaracions a SantCugatCreix, ha explicat que “afrontem una doble jornada de lliga contra dos rivals de la part baixa de la classificació, però que s’han reforçat en les últimes setmanes. I, això, juntament en què les dues són pistes molt particulars i especials, fa que siguin dues jornades dificils”.