Notícies

Debut històric en partit oficial del sénior B femení del Club de Rugby Sant Cugat, que rep el Garrotxa-Banyoles

26.02.2021

Debut històric en partit oficial del sénior B femení del Club de Rugby Sant Cugat, que rep el Garrotxa-Banyoles

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El Club de Rugby Sant Cugat escriurà aquest dissabte, 27 de febrer, una pàgina més dels seus 34 anys d'història, ja que el sénior B femení, que s'ha creat aquesta temporada 2020-2021, jugarà el seu primer partit oficial. Ho farà dissabte, a les 18 hores, a la ZEM La Guinardera, contra el Garrotxa-Banyoles Rugbi, en la 1a de les 3 jornades del grup C de la Divisió d'Honor Catalana Femenina. Les santcugatenques jugaran el seu segon partit al camp de l'INEF BCN, el diumenge 7 de marc, a les 16.45 hores, i el tercer i últim d'aquesta fase regular, a la ZEM La Guinardera, contra el CE Universitari de Barcelona, el 20 o 21 de març.

La convocatòria

La convocatòria per aquest partit la integren les següents jugadores: Núria Uroz, Maria Cid, Marina Bertran, Ailen Oteros, Bet Grané, Júlia Casas, Noa Garcia, Maria Bardají, Lídia Martínez, Cris Garcia, Alba Viaplana, Alexia Gascó, Júlia Moreno, Ángela Gutiérrez, Laia Manzano i Núria Sáez.

Caso: "És un equip molt jove i l'objectiu d'aquesta temporada és agafar rodatge i competir al màxim"

El CR Sant Cugat, que dirigeixen Albert Casorrán Caso i Ferran Mayor Calvo, està integrat per 3 o 4 jugadores que no han jugat mai a rugbi, jugadores en formació i altres jugadores que també poden jugar al primer equip, en la Divisió d'Honor B. El primer entrenador dels dos equips séniors, que entrenen junts, Albert Casorrán Caso, ha explicat que "és un equip molt jove i l'objectiu d'aquesta temporada és agafar rodatge i competir al màxim".

La Divisió d'Honor Catalana Femenina d'aquesta temporada 2020-2021 està integrada per 15 equips, distribuïts en 4 grups (3 grups de 4 equips i 1 grup de 3 equips).

Abans de jugar aquest primer partit de lliga de la Federació Catalana de Rugbi, el sénior B femení del CR Sant Cugat va jugar un amistós el 20 de febrer al camp del Castelldefels Rugby Unión Club (CRUC), on va perdre per 13 punts a 0, en un bon partit de les santcugatenques, tot i perdre.

El sénior B masculí del CR Sant Cugat debutarà en la Divisió d'Honor Catalana al camp del Químic Equip Rugby el 6 o 7 de març

El sénior B masculí del CR Sant Cugat iniciarà aquesta campanya 2020-2021 el cap de setmana del 6 i 7 de marc. En el grup A (6 equips) de la Divisió d'Honor Catalana Masculina (4 grups) es desplaçaran al camp del Químic Equip Rugby, en la 1a de les 5 jornades d'aquesta fase regular.

Acord de col·laboració amb el Sabadell Rugby Club

L'equip que entrenen Toni Andreu i Eloy Valentinis compten amb el reforç per aquesta temporada de 8 jugadors del Sabadell Rugby Club, gràcies a un acord puntual que han segellat el CR Sant Cugat i l'entitat sabadellenca.

Els equips A de les categories sub-16 i sub-18 del CR Sant Cugat començaran el Campionat de Catalunya el 13 o 14 de març

D'altra banda, els equips A de les categories sub-16 i sub-18 del CR Sant Cugat iniciaran el Campionat de Catalunya de Clubs, competició prèvia al Campionat d'Espanya de Clubs, el cap de setmana del 13 i 14 de març.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club de Rugby Sant Cugat.

 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail