Notícies

Cloenda Ethics 4 Sports 2016-2017

17.06.2017

Cloenda Ethics 4 Sports 2016-2017

Carta ètica

Des de SantCugatCreix volem cloure la temporada d'enguany amb una trobada que va dirigida a tots els tècnics i a pares i mares de les entitats adherides a l'E4S Sant Cugat.

Programa de la Jornada:

• Ens posarem al dia de la feina que hem fet tots plegats aquesta temporada, i de les novetats que hem preparat per poder millorar-ne la propera.

• També en aquest espai l'Ajuntament de Sant Cugat presentarà l'App Ethics4Sports, que facilitarà molt la feina que fem en aquest projecte.

• Tots els representants dels clubs adherits i de l'Obra Social "La Caixa" entregarem l'aportació del "Creix Solidari 16/17" d'enguany a l'ONG local PREAD.

• Tindrem amb nosaltres Laura Orgué, atleta d’alt rendiment del Team Salomon que ha estat 3 cops olímpica i que també és Campiona del Món de curses de muntanya. Coneixerem el seu punt de vista com a esportista i com a advocada sobre la mediació preventiva en l'esport com a valor afegit.

• Presentarem l'activitat E4S 17/18 "Estirem els Valors"

• Ens desitjarem un bon descans d'estiu!


ASSISTÈNCIA:
-------------------------------------------------------------------
L'assistència és gratuïta per a tots els clubs adherits al programa de l'E4S Sant Cugat.

D'altra banda, el Claustre del Monestir té un aforament limitat i estem convocant un bon nombre de persones de 17 entitats diferents.
Per tal que puguem repartir l'assistència a l'acte, us demanem que:

És obligatori registrar-se!!  FORMULARI INSCRIPCIÓ

ASSISTENTS:

• PERSONAL TÈCNIC: La convocatòria és il·limitada per al personal tècnic de les vostres entitats. Tots els que vulguin venir, amb el registre previ ho poden fer.
• PARES I MARES: La convocatòria és limitada a 10-15 familiars d'esportistes de cada club. Us demanem si és possible que puguin estar representats pares i/o mares d'esportistes de franges d'edat diferents, amb la voluntat que ells ajudin a transmetre la informació.

Atès que tenim bloquejat un mínim d'assistència de pares i mares per entitat, és obligatòria l'assistència mínima de 10 familiars per entitat. En el cas que no hi vulgueu assistir com a entitat, si us plau, feu-nos-ho saber amb antelació.


Us esperem el proper dia 27!

Moltes gràcies!