Notícies

CREIX A LA UNIVERSITAT DE RENNES (FRANÇA)

22.11.2016

CREIX A LA UNIVERSITAT DE RENNES (FRANÇA)

Carta ètica

Assitim el dijous 24 i divendres 25 de novembre a la trobada del Comité Directiu del Consorci Ethics4Sports a la Université du Rennes 2 de la que SantCugatCreix n'es soci i que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat. 
La Universitat de Rennes 2 és el major centre d'investigació i educació superior en arts, lletres, llengües, ciències humanes i socials de l'oest de França.
La Universitat de Rennes 2, reuneix 24.000 estudiants a 5 unitats de formació i investigació en les arts i la comunicació, idiomes, ciències socials i física i activitats esportives. És un referent europeu en psicologia de l'esport, i en metodologia de la recerca del comportament en l'esport. 
La presentació d'analisis de bones practiques identificades a diferents paisos de la UE i sessions de treball al voltant dels sistemes d'aplicació de protocols d'etica, o be la presentació dels diferents seminaris de sensibilització, son alguns dels temes que es posaran en comú per part del Consorci Ethics4Sports en aquesta ciutat de la Bretanya