Notícies

Blanca Bañeres s'endú el Concurs Roger Vila del Junior FC

11.11.2020

Blanca Bañeres s'endú el Concurs Roger Vila del Junior FC

JUNIOR FC

Blanca Bañeres Guasch, jugadora de l'equip 6X6 blau femení de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha estat la guanyadora del Concurs Roger Vila, un certamen obert a totes les seccions del club en què s'escull un lema que lluirà la samarreta d'escalfament d'abans de jugar els partits de les seccions de futbol i hoquei sobre herba d'aquesta temporada 2020-2021. El jurat està format per persones d'ambdues seccions de l'entitat.

En record a Roger Vila, impulsor d'aquest certamen de valors

Amb l'eslògan IMPOSSIBLE Junts podem amb tot! Bañeres, de tan sols 9 anys, s'ha endut aquesta vuitena edició del concurs que enguany ha passat a anomernar-se Concurs Roger Vila, membre de la comissió de futbol del Junior FC que va morir el 29 de gener del 2020, als 51 anys, víctima d'un càncer. Roger Vila va ser l'impulsor, amb Manel Caragol, d'aquest certamen, i la persona que li ha donat continuïtat, amb Richard Molvinger, ara cap visible d'aquesta iniciativa, des del seu naixement.

Renieblas: És el reconeixement a una persona amb els valors que promou el Junior FC"

Sergi Renieblas, vicepresident del club i responsable de la secció de futbol del Junior FC, ha assenyalat que "posar-li el nom de Roger Vila és el reconeixement a una persona amb els valors que promou el Junior FC. El Roger era un exemple, una persona discreta, organitzada, positiva i que feia molt pels altres".

La secció d'hoquei sobre herba s'afegeix a la iniciativa

A banda d'aquesta primera edició del Concurs Roger Vila, l'altra novetat és que la secció d'hoquei sobre herba de l'entitat també lluirà les samarretes d'escalfament, ja que fins ara només ho feien els equips de futbol.

Les 1.400 samarretes d'escalfament ja són al Junior FC i, quan els jugadors i jugadores puguin tornar als entrenaments, el club les lliurarà.

TEXT: Àlex López Puig

FOTO: Junior FC