Notícies

Ajuda al Club Handbol Sant Cugat a crear el seu canal de YouTube

26.11.2020

Ajuda al Club Handbol Sant Cugat a crear el seu canal de YouTube

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El Club Handbol Sant Cugat necessita 1.000 subscriptors per poder crear el seu canal propi de YouTube. Per fer possible aquest objectiu, només cal subscriure's amb un sol clic en aquest enllaç. Així de fàcil!

En un comunicat als socis, l'entitat esportiva assegura que "disposar del canal de YouTube serà un primer pas, però el club està treballant en la creació d'un projecte de crowdfunding per assolir el finançament necessari i adquirir un equip semiprofessional d'enregistrament i emissió dels partits en millor definició d'imatge dels que podem oferir ara, així com incorporar publicitat i noves oportunitats de patrocini".

La Federació Espanyola d'Handbol obliga a oferir en directe els partits de 1a Nacional

Aquesta temporada, 2020-20121, el CH Sant Cugat està oferint en directe per streaming, a través de la pàgina de Facebook del club, els partits del sénior A masculí, ara mateix únic equip en competició del club. Cal assenyalar que aquesta campanya la Federació Espanyola d'Handbol obliga als equips de la Primera Nacional a oferir en directe els seus partits de lliga.

El canal de YouTube, també pels partits de tots els equips del club, a través de qualsevol dispositiu

El canal de YouTube també permetria oferir els partits de tots els equips del club, a través de qualsevol dispositiu, també televisors Smart-TV.

Buscar publicitat per oferir més serveis als jugadors i jugadores del club

A més, un canal propi de YouTube possibilitaria també al Club Handbol Sant Cugat aconseguir anunciants entre el comerç local del municipi, per poder dedicar aquests possibles ingressos a oferir més serveis als jugadors i jugadores de l'entitat.

 

TEXT: Àlex López Puig

FOTO: Sant Cugat Creix