Notícies

ASSEMBLEA ANUAL I RELLEU A LA JUNTA DEL CREIX

06.08.2018

ASSEMBLEA ANUAL I RELLEU A LA JUNTA DEL CREIX

Sant Cugat

 Dijous 17 de juliol passat amb motiu de l'assemblea anual de SantCugatCreix la junta actual encapçalada per l'Albert Salarich (president) i en Miquel Martínez (vicepresident) va cedir el relleu a un renovat equip que encapçalarà en Maurici Benito com a nou president de la nostra associació.

 Com bé sabeu, la nostra associació es va constituir fa 4 anys, però hi treballem plegats des de prop de 3 anys abans. Han estat un total de 7 anys en què hem fet molta feina per poder donar peu a una iniciativa col·laborativa que considerem innovadora, positiva i plenament vigent a dia d'avui. 

En aquest primer període apassionant que ens ha tocat gestionar hem pogut proposar, dibuixar i desenvolupar accions sempre alineades amb els estatuts de la nostra entitat, i que ens han permès també obrir una plataforma més de difusió i promoció de la ciutat.

Foto: Recull del Guardó 2017 de la Fundació Catalana de l'Esport.

 Ens enorgulleix haver pogut contribuir modestament a donar suport econòmic als clubs socis, en acompanyar-los i poder engegar programes formatius que hem pogut compartir també amb la ciutat, en teixir complicitats i col·laborar plegats també amb altres sector de Sant Cugat, i en contribuir a promoure la nostra ciutat tant en l'àmbit nacional com internacional. A cada acció que hem fet li hem volgut donar el màxim rigor i seriositat, i aquest n'és el testimoni que podem transmetre a la junta entrant, que estem segurs que faran una tasca magnífica.

 D'aquestes persones neixen iniciatives com les de la Carta Ètica, que a partir del reconeixement d'Europa esdevé un potent projecte col·lectiu de ciutat com és l'Ethics4Sports. També neix el fet de plantejar la idea que Sant Cugat fos Ciutat Europea de l'Esport, amb l'orientació que aquesta oportunitat de ciutat servís per generar activitat i posés un gran focus d'atenció sobre la ciutat per mitjà de l'esport santcugatenc. També el treball amb l'àrea de turisme per estructurar el turisme esportiu de la ciutat. O el treballar per acostar els mons de l'esport i l'empresa. O el fet d'haver pogut explicar què fem des de l'esport de Sant Cugat a d'altres institucions locals de Catalunya, de l'Estat espanyol o de l'estranger.

 Ens quedem amb el reconeixement que ens fan els nostres, els premis Ciutat de Sant Cugat, el guardó de la Fundació Catalana de l'Esport, o haver estat un dels 3 primers projectes europeus de l'esport català al programa Erasmus+. 

 Des de SantCugatCreix estem contents d'aquesta modesta contribució feta fins a dia d'avui i ens esperona per al futur. Serà un cop acabi i passi un temps quan podrem mirar enrere i veure si tota aquesta feina ha estat positiva i si la ciutat ha sabut aprofitar l'oportunitat. Nosaltres encara no ho hem percebut així.

 

La nova junta esta formada per:

MAURICI BENITO (CRSC) - President

GEMMA GRAU (JUNIOR FC) - Tresorera

MARIA MANENT (CVSC) - Secretària

NÚRIA TERRIBAS (CVSC) - Vocal

EMILIO GUTIERREZ (CRSC) - Vocal

KEKO MARZÁ (PHCSC) - Vocal

MARCOS HOFFMAN (JUNIOR FC) - Vocal

JOAN PONT (PHCSC) - Vocal