Notícies

750 gimnastes brillen en el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

21.12.2022

750 gimnastes brillen en el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

Unes 750 gimnastes han participat en una nova edició del Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat que, un any més, ha estat un èxit organitzatiu i participatiu. Més d'un miler d'espectadors no s'han volgut perdre aquesta tradicional cita nadalenca, aquest diumenge, 18 de desembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

A banda de les més de 300 esportistes del club amb la participació de les àrees de l'Escola Base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup i adults, també hi han pres part 14 escoles de Sant Cugat i Rubí. Les escoles de Sant Cugat que hi han participat han estat Santa Isabel, Joan Maragall, La Mirada, L'Olivera, el Col·legi Pureza de María, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlhac, Pi d'En Xandri, Ciutat d'Alba, Catalunya, Turó de Can Mates i Collserola, i les escoles Ribas i Maristes de Rubí.

3 torns amb 60 actuacions, 3 desfilades i 3 flashmobs

En el Festival de Nadal, envoltat de temàtica de Nadal i coreografies nadalenques, hi ha hagut 60 actuacions, 3 desfilades i 3 flashmobs. També hi ha hagut un sorteig de productes dels patrocinadors i totes les gimnastes s'han endut una bossa plena de productes dels espònsors.

Mònica Viñals: "Les gimnastes han gaudit molt i hem omplert les grades del Pavelló 3 en els tres torns"

Mònica Viñals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que "portàvem temps preparant el festival. Les gimnastes han gaudit molt i hem omplert les grades del Pavelló 3 en els tres torns. També vull donar moltes gràcies a les empreses patrocinadores del festival. Tot ha anat molt bé i estem molt contentes".

El festival ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Francesc Carol.

El club recull més d'una trentena de joguines i llibres per a la campanya 'Un nen una joguina'

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'ha adherit a la campanya 'Un nen una joguina', que des de fa 30 anys organitza el Grup de Joves de la Parròquia. La campanya consisteix en el fet que els infants de les famílies més necessitades, seleccionades per Càritas, rebin un regal el dia de Reis. En el Festival de Nadal, el club ha recollit més d'una trentena de joguines noves i llibres nous pels més necessitats.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.