Notícies

2on DIA DEL CAPITÀ, un èxit de participació

07.04.2017

2on DIA DEL CAPITÀ, un èxit de participació

Carta ètica

Aquest dijous 10 de març hem reunit 324 representants, entre capitans i delegats, de setze entitats esportives adherides a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix, en el 2a edició del Dia del Capità al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

En una jornada participativa dirigida per Albert Casorrán, el nostre psicòleg esportiu, els esportistes barrejats entre clubs i coordinats pels delegats han treballat situacions per a millorar la transmissió i entendre la importància dels valors en l'esport.

La novetat enguany ha estat l'especial atenció de la jornada en els 4 punts del decàleg de la Carta Ética dedicats al Respecte, donat que el treball de camp i el sistema de registres emprat durant la temporada ens indica que és aquí on hem de dedicar atenció dins del teixit esportiu d'esportistes de la nostra ciutat.

L'acte va comptar amb la presentació d'Eloi Rovira, regidor d'esports de l'ajuntament de Sant Cugat, i d'Albert Salarich president de SantCugatCreix. També hi van assistir Albert Mendoza, cap de relacions institucionals del CAR Sant Cugat i presidents/es i directius dels clubs assistents.

Les entitats assistents a la trobada son:

Rugby Sant Cugat, DSV Volei Sant Cugat, PHC SC, Junior FC, Mirasol Baco FC, Gimnastica Ritmica SC, UESC, Paidos, Handbol SC, C Muntanyenc SC, Qbasquet SC, FS Sant Cugat, C. Artistica SC, C Sincro SC, Escola Balls Salo SC i OMET

La Jornada molt mes multitudinària que l’any passat ha pogut obtenir a través del conveni amb Caixa Bank 1 € solidari per participant. Així cada club incrementarà amb els seus participants l’import que rebrà la ONG PREAD de Sant Cugat, dedicada a la prevenció de la ansietat i depressió.